Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέος εξωτερικός δίσκος 8 TB με USB 3.0 από την Transcend

    .
    Ο νέος StoreJet 35T3 έρχεται σε μαύρο χρώμα, υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων οι οποίες φτάνουν στα 200MB/sec και επιπλέον διαθέτει και one-touch backup πλήκτρο, το οποίο απλοποιεί την διαδικασία back up. Συνοδεύται από το λογισμικό Transcend Elite data management το οποίο επιτρέπει incremental backups, την δυνατότητα ασφάλειας σημαντικών δεδομένων με χρήση κωδικοποίησης 256-bit AES και άλλες δυνατότητες. Ο δίσκος υποστηρίζει και την δυνατότητα να μπαίνει σε sleep mode για περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας.

     

     

    Δεδομένου ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο δύο δίσκοι στην αγορά χωρητικότητας 8TB, οι Seagate Active Archive HDD και HGST Ultrastar He8 και δεδομένου ότι ο StoreJet 35T3 κοστολογείται χαμηλότερα από όσο ο He8, πιθανόν η Transcend χρησιμοποιεί τον Seagate Active Archive HDD.

     

    Transcend 8TB external

     

    Ο Transcend JetStore διατίθεται σε χωρητικότητες των 3TB, 4TB και 8TB με κόστος αντίστοιχα $159, $209 και $409 δολάρια. Καλύπτεται από εγγύηση 3 χρόνων. Η Transcend πάντως αναμένεται να βρεθεί απέναντι σε έντονο ανταγωνισμό, δεδομένου ότι ο αντίστοιχος εξωτερικός δίσκος της Seagate πωλείται αρκετά φτηνότερα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.