Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέος κύβος από την Antec

    .
    Το τροφοδοτικό, τα αποθηκευτικά μέσα και ο οδηγός οπτικών δίσκων, εφόσον υπάρχει, τοποθετούνται στο ένα εσωτερικό διαμέρισμα, ενώ η μητρική και ότι αυτή φιλοξενεί στο άλλο. Αυτό επιτρέπει στον αέρα να κινείται πιο ελεύθερα και να ψύχει πιο αποτελεσματικά τα εξαρτήματα τα οποία θερμαίνονται περισσότερο, ενώ παράλληλα αποτρέπει η θερμοκρασία αυτών να επηρεάσει άλλα εξαρτήματα. Έτσι για παράδειγμα τυχόν ανεβασμένες θερμοκρασίες από τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών, δεν θα επηρεάσουν τις θερμοκρασίες του τροφοδοτικού ή των δίσκων.

     

    P50Window 1

     

    Το Antec P50 Window διαθέτει συνολικά επτά θέσεις για ανεμιστήρες των 8 ή 12 εκατοστών, ενώ έρχεται με προεγκατεστημένους δύο των 12 εκατοστών και έναν των 8 εκατοστών. Πλήθος οπών εσωτερικά βοηθούν στο cable management, ενώ η κατασκευή του κουτιού είναι τέτοια που να απορροφούνται οι κραδασμοί. Η θέση για τον οπτικό δίσκο μπορεί να αφαιρεθεί, δίνοντας την δυνατότητα τοποθέτησης υδρόψυξης. Υπάρχουν φίλτρα για την σκόνη τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν και πλυθούν, ενώ όλα τα πλαϊνά του κουτιού μπορούν να αφαιρεθούν για πιο εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του κουτιού. Το πάνω δικτυωτό πλαίσιο θα διατίθεται και σε τέσσερα επιπλέον χρώματα, δίνοντας την δυνατότητα στον κάτοχο του κουτιού να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. Οι διαστάσεις του σε χιλιοστά είναι 330 (βάθος) x 260 (πλάτος) x 312 (ύψος).

     

    P50 WindowLeftInside


    P50 WindowRightInside


    P50 back

     

    P50 Window mesh white


    P50 Window mesh 800x950

     

    Το Antec P50 Window μπορεί να δεχθεί μητρικές Micro ATX και Mini ITX, κάρτες γραφικών έως 30 εκατοστά μήκος, συστήματα ψύξης επεξεργαστή έως 13 εκατοστά ύψος, δύο θέσεις για αποθηκευτικά μέσα των 2,5'' και τρεις για αποθηκευτικά μέσα των 3,5''.

     


    Τέλος, το Antec P50 Window διαθέτει δύο USB 2.0 και δύο USB 3.0, υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου καθώς και ρυθμιστή στροφών δύο ανεμιστήρων.

     

    Το Antec P50 Window είναι ήδη διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τις £60 συμπεριλαμβανομένου του φόρου. Τα χρωματιστά πλαίσια έχουν προτεινόμενη τιμή λιανικής τις £7.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.