Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέος πύργος από την SilverStone με πλήθος θέσεων για δίσκους

    Η SilverStone ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα ενός νέου midi tower case, το οποίο απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν ένα κουτί με πλήθος θέσεων για δίσκους, ώστε να στήσουν ένα απλό PC που να παίζει το ρόλο του NAS. Το νέο αυτό κουτί είναι το CS 380.

     

    Πολλά από τα σύγχρονα κουτιά εστιάζουν κυρίως στην ελεύθερη ροή του αέρα εντός του κουτιού, από το μπροστά μέρος του στο πίσω, ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή ψύξη στα εξαρτήματα που φιλοξενούν. Για να το επιτύχουν αυτό οι εταιρίες, συνήθως αφαιρούν πλήρως τις θέσεις 5,25'' και περιορίζουν τις θέσεις για αποθηκευτικά μέσα των 3,5'' και 2,5''. Αν και αυτό έχει λογική όταν έχουμε λίγα αποθηκευτικά μέσα και ισχυρό hardware που απαιτεί υψηλές δυνατότητες ψύξης, υπάρχει κόσμος που επιθυμεί ένα κουτί το οποίο να μπορεί να φιλοξενήσει πλήθος αποθηκευτικών μέσων.

     

    cs380-34left-open.jpg

     

    Το νέο CS 380 πρόκειται ουσιαστικά για ένα midi tower PC case το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί για το στήσιμο ενός NAS. Εξωτερικά μοιάζει με τα υπόλοιπα κουτιά της SilverStone, αλλά υποστηρίζει οκτώ θέσεις για αποθηκευτικά μέσα των 3,5'' ή 2,5'' καθώς και δύο ακόμα θέσεις των 5,25'', οι οποίες μπορούν επίσης να αξιοποιηθούν για την προσθήκη ακόμα περισσότερων αποθηκευτικών μέσων. Οι οκτώ στάνταρ θέσεις είναι hot swappable για αποθηκευτικά μέσα SATA/SAS, με ενσωματωμένο backplane, ενώ η πρόσοψη και το power button επιτρέπουν το κλείδωμά τους.

     

    cs380-2.jpg

     

    Τρεις ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών αναλαμβάνουν την ψύξη των δίσκων και των υπόλοιπων εξαρτημάτων, ενώ φίλτρα αποτρέπουν την εισαγωγή σκόνης στο εσωτερικό του κουτιού. Κατά τα άλλα το CS 380 υποστηρίζει μητρικές έως και ATX διαστάσεων, στάνταρ ATX (PS2) τροφοδοτικό, ακόμα και υδρόψυξη.

     

    Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του CS 380 είναι $132,66.

     

     

    cs380-front.jpg

     

    cs380-side-right.jpg

     

    cs380-side-inside.jpg

     

    cs380-34back.jpg

     

    cs380-dimension.jpg

     

    SilverStone CS380 specs.jpg

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.