Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέος τύπος διαφημίσεων έξι δευτερολέπτων από το YouTube

    Όλοι μας έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε τα πέντε δευτερόλεπτα για να πατήσουμε να κλείσει η διαφήμιση η οποία εμφανίζετε πριν από το video που ανυπομονούμε να δούμε στο YouTube.

     

    Σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα ένα δευτερόλεπτο αλλά θα έχουμε δει μία πλήρη διαφήμιση έξι δευτερολέπτων, τον νέο τύπο διαφήμισης που λανσάρει η Google. H εταιρία τις ονομάζει Bumper Ads, και είναι πολύ μικρά video τα οποία δεν μπορούν να παρακαμφθούν, με διάρκεια μόλις έξι δευτερολέπτων, αντίθετα με τις ήδη υπάρχουσες διαφημίσεις που συνήθως κυμαίνονται μεταξύ των 15 και 60 δευτερολέπτων.

     

    bumper-ads-vinhetas-links-patrocinados-anunciar-youtube.jpg

     

    Σύμφωνα με τη  Google οι διαφημίσεις αυτές θα λειτουργούν καλύτερα σε κινητές συσκευές αφού η προσοχή όσων χρησιμοποιούν το YouTube όσο είναι σε κίνηση, αποσπάται πιο εύκολα.

     

    Στις αρχικές δοκιμές, σε μετρήσεις που κάναμε, οι διαφημίσεις  τύπου Bumpers έδειξαν υψηλά ποσοστά απήχησης  σε όσους τις είδαν", δήλωσε η εταιρία σε σχετική ανάρτηση.

     

    Οι πρώτες τέτοιες διαφημίσεις ήταν από εταιρίες όπως η Audi Germany και η Atlantic Records. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα τέτοιας διαφήμισης από το αγγλικό συγκρότημα Rudimental.

     

     

    Πηγή : thenextweb


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.