Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέος PCIe NVMe SSD από την Zotac

    Η Zotac προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωση των νέων PCI-Express SSDs της, οι οποίοι θα φέρουν την επωνυμία Sonix. Αρχικά θα διατεθεί ένα μοντέλο των 480GB, με περισσότερα να αναμένονται για αργότερα.

     

    Ο νέος Sonix 480GB PCIe SSD θα επιτυγχάνει ταχύτητες που φτάνουν τα 2600MB/sec σε σειριακή ανάγνωση και 1300MB/sec σε σειριακή εγγραφή. Δυστυχώς η Zotac δεν παρείχε πληροφορίες όσον αφορά την ταχύτητα του SSD σε τυχαία προσπέλαση.

     

    Ο νέος Sonix έχει 512MB DDR3 μνήμη για υψηλότερες επιδόσεις, χρησιμοποιεί Toshiba MLC NAND flash και controller Phison E7. Η επικοινωνία με το σύστημα γίνεται μέσω PCIE 3.0 x4 interface με υποστήριξη για το NVMe 1.2 πρωτόκολλο. Επιπλέον υποστηρίζονται και τεχνολογίες όπως η End-to-end Data Path Protection και Dynamic Wear Leveling.

     

    zotac-sonix-PCIe-SSD-3.jpg

     

    Ο νέος Sonix ακολουθάει low profile σχεδίαση και η Zotac παρέχει στην συσκευασία και ένα low profile bracket, για τοποθέτηση του SSD σε SFF συστήματα. Διαθέτει μεταλλικό περίβλημα το οποίο βοηθάει και στην καλύτερη ψύξη του SSD.

     

    zotac-sonix-PCIe-SSD-4.jpg

     

     

    Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για τιμή και ημερομηνία διάθεσης του νέου Sonix. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή: ZOTAC SONIX PCIE 480GB SSD | ZOTAC


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.