Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέους Skylake και Broadwell επεξεργαστές ανακοίνωσε η Intel

    .
    Τα νέα μοντέλα χαρακτηρίζονται από τις μάλλον ασυνήθιστες κωδικές ονομασίες τους, κάτι που ίσως να υπονοεί μοντέλα που διαθέτουν ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη διαθέσιμους στην αγορά, στοχεύοντας ίσως σε πολύ συγκεκριμένες αγορές.

     

    Ειδικότερα έχουμε δύο desktop μοντέλα Core 6ης γενιάς, τα Core i3-6098P και Core i5-6402P και τα οποία θα έρχονται με πιο χαμηλών επιδόσεων ενσωματωμένο σύστημα γραφικών και ειδικότερα HD Graphics 510 έναντι των HD graphics 530.Τα νέα μοντέλα φέρουν το γράμμα "P" στο τέλος της κωδικής τους ονομασίας, το οποίο στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε σε μοντέλα χωρίς ενσωματωμένα γραφικά, αλλά αυτή την φορά το "P" φαίνεται να υποδηλώνει χαμηλότερων επιδόσεων γραφικά.

     

    Στην mobile κατηγορία έχουμε τους Core i5-5200DU και Core i7-5500DU 5ης γενιάς, καθώς και τους i5-6198DU και i7-6498DU 6ης γενιάς επεξεργαστές. Οι νέοι αυτοί επεξεργαστές φέρουν το χαρακτηριστικό "DU" στο τέλος τους, αλλά είναι ακόμα άγνωστο σε τι διαφέρουν από αυτούς που φέρουν μόνο το γράμμα "U". Επιπλέον έχουμε και δύο Celeron επεξεργαστές, τους Celeron 3855U και Celeron 3955U οι οποίοι και θα αποτελέσουν τους διαδόχους των Celeron 3215U και Celeron 3765U.

     

    Τα κύρια χαρακτηριστικά των νέων επεξεργαστών, φαίνονται στους παρακάτω πίνακες.

     

    Skylake And Broadwell models


    Skylake P models


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.