Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο αναβαθμισμένο Chromebook 2 από την Toshiba

    .
    Το νέο Chromebook 2 θα έχει 5ης γενιάς Broadwell επεξεργαστές και πιο συγκεκριμένα θα υπάρχει η επιλογή είτε ενός Celeron είτε ενός Core i3. Χάρη στους νέους επεξεργαστές το νέο Chromebook 2 θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις έναντι του περσινού μοντέλου, πιο άνετο browsing και video playback. Επιπλέον το πληκτρολόγιο είναι πλέον φωτιζόμενο με LED, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

     

    Toshiba Chromebook 2  4

     

    Η μνήμη του Toshiba μπορεί να φτάσει έως τα 4GB ενώ η οθόνη του των 13,3 ιντσών είναι ανάλυσης FullHD, τεχνολογίας IPS. Μάλιστα αν και 13,3'' η Toshiba έχει καταφέρει να περιορίσει το μέγεθος του Chromebook 2 στις διαστάσεις ενός τυπικού laptop με οθόνη των 12''. Επιπλέον το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 1,3 κιλά καθιστώντας το ιδιαίτερά άνετο στην μεταφορά. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται 802.11ac Wi-Fi, διπλό μικρόφωνο, υψηλής ανάλυσης webcam, δύο ηχεία ρυθμισμένα από τους ειδικούς της Skullcandy, USB 3.0, USB 2.0, HDMI, SD Card και security lock slot. Σύμφωνα με την Toshiba η μπαταρία αρκεί για 8,5 ώρες χρήσης.

     

    Toshiba Chromebook 2  2


    Toshiba Chromebook 2  3


    Toshiba Chromebook 2  5

     

    Τέλος, ο αγοραστής του Chromebook 2 παίρνει μεταξύ άλλων, 100GB Google Drive Storage και 90 μέρες απεριόριστο streaming μουσικής από το Google Play.

     

    Το νέο Chromebook 2 της Toshiba θα είναι διαθέσιμο τον επόμενο μήνα. Η έκδοση με τον Celeron θα έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής $329.99 και αυτή με τον Core i3 $429.99.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.