Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο εργονομικό μηχανικό πληκτρολόγιο, MX board 5.0, από την Cherry

    Η Cherry ανακοίνωσε το νέο της MX Board 5.0, ένα μηχανικό πληκτρολόγιο με μοντέρνα χαρακτηριστικά, υψηλής ακριβείς διακόπτες MX, αλλά και εξαιρετική εργονομία, με τον κάτοχο του πληκτρολογίου να μπορεί να ρυθμίσει το palm rest και τα πόδια του πληκτρολογίου, έτσι ώστε να πετύχει την μέγιστη δυνατή άνεση κατά την χρήση του πληκτρολογίου.

     

    Η Cherry έχει χρησιμοποιήσει στο MX Board 5.0, τους αθόρυβους κόκκινους διακόπτες της, κατάλληλους για χρήση με παιχνίδια, με αντοχή που φτάνει τα 50 εκατομμύρια πατήματα και εξαιρετική ακρίβεια. Για αυτούς πάντως που δεν τους απασχολεί ο θόρυβος που παράγεται από το πάτημα των πλήκτρων ενός μηχανικού πληκτρολογίου, η Cherry θα διαθέσει το MX board 5.0 και με παραδοσιακούς κόκκινους, καφέ, μπλε και μαύρους διακόπτες.

     

    MX Board 5.0 -3.jpg

    MX Board 5.0 -4.jpg

     

    Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του MX Board 5.0, συμπεριλαμβάνονται ταχύτατη αναγνώριση πλήκτρων, πλήρες N key rollover, απόλυτα αξιόπιστο anti ghosting και λευκό backlight του οποίου η φωτεινότητα μπορεί να αυξομειωθεί, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Τέλος η Cherry έχει συνεργαστεί με την εταιρία Typemates, για την δημιουργία ενός αποκλειστικού font, το οποίο εξασφαλίζει την άριστη φωτεινότητα των key caps.

     

    Το MX board 5.0 με κόκκινους αθόρυβους MX διακόπτες, είναι άμεσα διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή τα 159 ευρώ.

     

     

    MX Board 5.0 -1.jpg

    MX Board 5.0 -2.jpg

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.