Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέο μηχανικό πληκτρολόγιο από την Logitech

    Το νέο πληκτρολόγιο της εταιρίας διαθέτει τα γνωστά μηχανικά Romer-G switches της Logitech και τον ίδιο RGB φωτισμό των προηγούμενων μοντέλων αλλά σε μία περισσότερο κομψή και λιγότερο κραυγαλέα έκδοση.

     

    Με αυτόν τον σχεδιασμό, η εποχή των gaming πληκτρολογίων με τις απότομες γωνίες και τον extreme σχεδιασμό όπως αυτόν του Logitech G410 φαίνεται να έχει τελειώσει για την εταιρία. Μεγάλες εταιρίες που ειδικεύονται σε gaming περιφερειακά όπως η Razer, απομακρύνονται από αυτόν τον σχεδιασμό που φωνάζει ότι η συσκευή είναι φτιαγμένη για βιντεοπαιχνίδια.H Logitech για κάποιο παρέμεινε μέχρι τώρα σε αυτόν τον gaming σχεδιασμό με το G410 Atlas Spectrum και το G910 Orion Spark.

     


    logitech g810 100643162 large

     

    Το G810 φαίνεται να συνθηκολογεί με το ρεύμα της εποχής που θέλει τους καταναλωτές να επιθυμούν μία συσκευή για gaming αλλά και για πληκτρολόγηση. Χωρίς πλήκτρα macro χωρίς περιττά στοιχεία και παράξενες γωνίες. Είναι απλώς ένα πληκτρολόγιο, που διαθέτει μηχανικούς διακόπτες και ανεξάρτητο φωτισμό σε κάθε πλήκτρο. Σύμφωνα με την εταιρία οι μηχανικοί αυτοί διακόπτες είναι 25 τοις εκατό πιο γρήγοροι από τους γνωστούς Cherry ΜΧ και πιο αθόρυβοι και από τους Cherry MX Brown.

     


    Μέσω του λογισμικού Logitech Gaming Software (LGS) μπορείτε να ρυθμίσετε τα φωτιστικά εφέ των 16.8 εκατομμυρίων χρωμάτων που διαθέτει.Το αποτέλεσμα είναι από ότι φαίνεται επιτυχημένο, αφού το χαρακτηρίζει η κομψότητα και η καλή αισθητική. Μοιάζει με τα πληκτρολόγια της Das Keyboard και αν δεν είναι τελικά η αναβάθμιση του G710+ που περιμένανε πολλοί, είναι σίγουρα ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

     


    Logitech Gaming Software Lighting Controls 720x536

     

    Προς τη λάθος κατεύθυνση δυστυχώς είναι η τιμολόγησή του αφού θα χρειαστείτε €189 για να το αποκτήσετε, τον επόμενο μήνα που θα κυκλοφορήσει.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.