Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο μηχανικό πληκτρολόγιο για χρήση σε παιχνίδια, από την Xiaomi

    Η Xiaomi είναι μια εταιρία η οποία προσφέρει πλήθος προϊόντων και δεν περιορίζεται μόνο σε smartphones και wearables. Εμπορεύεται από ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και ρούχα, έως ηλεκτρικά σκούτερ και drones. Αυτή την εβδομάδα η εταιρία ανακοίνωσε το πρώτο της μηχανικό πληκτρολόγιο το οποίο απευθύνεται ειδικά σε όσους παίζουν παιχνίδια, έχοντας και ρυθμιζόμενο RGB LED οπίσθιο φωτισμό.

     

    Το νέο αυτό πληκτρολόγιο φέρει απλά την ονομασία Xiaomi Gaming Keyboard και πρόκειται για ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο των 104 πλήκτρων με κόκκινους διακόπτες TTC( με απόσταση διαδρομής 3 χιλιοστών) . Το πληκτρολόγιο ενσωματώνει τον μικροελεγκτή Sonic ο οποίος ενσωματώνει έναν 32bit πυρήνα Cortex M0, καθώς και USB interface με 1000 Hz polling rate. Υποστηρίζεται επίσης 33-key rollover και τεχνολογία antighosting, επιτρέποντας την χρήση του σε παιχνίδια που απαιτούν το πάτημα πολλών πλήκτρων ταυτόχρονα, αλλά δεν υποστηρίζει προγραμματιζόμενα πλήκτρα και macros.

     

    Xiaomi Gaming Keyboard 1.jpg

     

    Xiaomi Gaming Keyboard 4.jpg

     

    Το σασί του πληκτρολογίου είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, προσφέροντας αυξημένη αντοχή στον χρόνο και ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση, με το υλικό κατασκευής των πλήκτρων να είναι το PBT(τερεφθαλικό πολυβουτυλένιο), το οποίο είναι υψηλότερης αντοχής σε σχέση με το AMS πλαστικό.  Όσον αφορά την εργονομία, το πληκτρολόγιο μπορεί να ρυθμίσει τη γωνία του χρησιμοποιώντας ειδικά λάστιχα.

     

    Xiaomi Gaming Keyboard 3.jpg

     

    Xiaomi Gaming Keyboard 2.jpg

     

    Xiaomi Gaming Keyboard 5.jpg

     

    Ο οπίσθιος φωτισμός στα πλήκτρα μπορεί να προγραμματιστεί χειροκίνητα χρησιμοποιώντας το FN πλήκτρο και λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στο πληκτρολόγιο. Υποστηρίζει τρία εφέ, RGB wave, RGB Chase και RGB breath, καθώς επίσης αλλαγές στην ταχύτητα, τη φωτεινότητα και τα χρώματα του εφέ. Πιθανόν δεν μπορεί να ρυθμιστεί από λογισμικό που παρέχεται με πολλές σύγχρονες μητρικές όπως το ASUS Aura Sync.

     

    Το πληκτρολόγιο είναι άμεσα διαθέσιμο στην Κίνα προς ¥229 ($33.6) από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Xiaomi. Στο GearBest πάντως, η τιμή του υπερβαίνει τα 55€.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.