Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέο οικονομικό gaming monitor, VG245Q, από την ASUS

    Η ASUS αποκάλυψε ένα νέο οικονομικό gaming monitor το οποίο θα έρχεται με κόστος κάτω των 250 δολαρίων. Το monitor αυτό φέρει την ονομασία VG245Q και όπως υποδηλώνεται από την ονομασία του αυτή, είναι 24άρων ιντσών.

     

    Η ανάλυση της οθόνης είναι 1920x1080 pixels, ενώ το panel είναι τεχνολογίας TN, με χρόνο απόκρισης 1ms. Η οθόνη διαθέτει επιπλέον και τεχνολογία FreeSync της AMD, για ομαλά 3D γραφικά, εφόσον συνδυαστεί και με κατάλληλη AMD κάρτα γραφικών. Η φωτεινότητα είναι 250 cd/m², ενώ οι γωνίες θέασης είναι  170°/160°. Όσον αφορά τις εισόδους εικόνας, η οθόνη διαθέτει μία DSub, δύο HDMI και μία DisplayPort η οποία είναι και η μόνη που υποστηρίζει FreeSync. Η οθόνη διαθέτει και δύο ηχεία των 2W RMS το καθένα, καθώς και εισόδους και εξόδους ήχου των 3,5''.

     

    58da1a13b9a3a_ASUSVG245Q2.jpg

     

    Η ASUS έχει ενσωματώσει τεχνολογίες Flicker Free και Low Blue Light, για πιο ξεκούραστη χρήση, αλλά και διάφορες δικές της τεχνολογίες οι οποίες πιστεύει ότι βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης και παιχνιδιού. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι GameFast Input Technology, αλλά και οι GamePlus hotkey και GameVisual. Η GameVisual ειδικότερα προσφέρει έξι διαφορετικά presets, Scenery, Racing, Cinema, RTS, RPG, FPS και sRGB.

     

    Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του προϊόντος.

    VG245Q | Monitors | ASUS Global

     

    ASUS VG245Q 3.jpg

     

    ASUS VG245Q 4.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.