Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο πλήκτρο Snooze από το Facebook

    Το να έχεις πολλούς φίλους και "φίλους" στο Facebook δεν είναι κακό. Μπορεί όμως να καταστεί εξαιρετικά δύσκολο να παρακολουθήσεις τις αναρτήσεις τους, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και ενοχλητικό, όταν οι αναρτήσεις που ανεβάζουν κάποιοι από αυτούς, κινούνται για παράδειγμα σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος. Η λύση του να τους αφαιρέσεις από την λίστα των φίλων στο Facebook, ίσως να οδηγήσει και σε αφαίρεση από την λίστα των φίλων γενικότερα, οπότε δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση. Το Facebook έρχεται να προσφέρει μια εναλλακτική με το νέο πλήκτρο "Snooze".

     

    Το νέο αυτό πλήκτρο, μας δίνει την δυνατότητα να σταματήσουμε να ακολουθούμε ένα άτομο, σελίδα ή γκρουπ στο Facebook, σιωπηλά, για 30 ημέρες, χωρίς να χρειαστεί να προβούμε σε μόνιμο unfollow ή αφαίρεση του ατόμου που... σπαμάρει το news feed μας, από την λίστα των φίλων μας. Η κίνησή μας αυτή δεν θα γνωστοποιηθεί στο άτομο, σελίδα ή γκρουπ, το οποίο σιγήσαμε, ενώ προς το τέλος των 30 ημερών το Facebook θα μας ενημερώσει ότι η περίοδος αυτή τελειώνει, επιτρέποντάς μας την εύκολη ανανέωσή της, αν το επιθυμούμε.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.