Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέο τροφοδοτικό που λειτουργεί και ως USB hub από την FSP

    .
    Η νέα σειρά τροφοδοτικών μπορεί να λειτουργήσει με 100-240V και περιλαμβάνει αρκετούς αντάπτορες για χρήση με πληθώρα μοντέλων φορητών υπολογιστών. Η προσθήκη του hub στο τροφοδοτικό αυξάνει την χρηστικότητά του, λύνει το πρόβλημα επεκτασιμότητας που έχουν αρκετά ultrabooks, που για λόγους σχεδίασης διαθέτουν ελάχιστες USB θύρες, ενώ παράλληλα μειώνει την ανάγκη ο κάτοχος του φορητού να κουβαλάει μαζί του και επιπλέον συσκευές, όπως ξεχωριστό USB hub ή πολλαπλούς φορτιστές φορητών συσκευών. Χρησιμοποιεί την ίδια υποδοχή για τροφοδοσία τόσο ως τροφοδοτικό όσο και ως HUB, αν και μπορεί να λειτουργήσει ως HUB ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένο στην πρίζα. Το μέγεθός του είναι παρόμοιο με αυτό μιας θήκης γυαλιών και το καλώδιο τροφοδοσίας αποσπώμενο. Επιπλέον διαθέτει και μπλε led λειτουργίας.

     

    NB H 110W

     

    NB H 65W

     

    Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων, το NB H 110 διαθέτει τρεις USB 3.0 θύρες και η συνολική παροχή ισχύος που προσφέρει είναι 110W, εκ των οποίων τα 15W αφορούν τις USB (5V, 1A) θύρες και τα 90W την τροφοδοσία του φορητού. Η αποδοτικότητά του είναι άνω του 87% και διαθέτει συστήματα προστασίας OVP, OTP, OCP, OPP και SCP. Το μοντέλο NB H 65 είναι παρόμοιο με το NB H 110, με την διαφορά ότι διαθέτει USB 3.0 hub δύο θυρών και η συνολική παροχή ισχύος που προσφέρει είναι 65W, εκ των οποίων τα 55W αφορούν την τροφοδοσία του φορητού και τα 10W τις USB 3.0(5V, 1A).

     

    NB H size

     

    NB H adaptors

     

    Τα δύο νέα αυτά τροφοδοτικά θα είναι διαθέσιμα των Οκτώβριο με προτεινόμενες τιμές λιανικής, χωρίς τον φόρο, τα €54.99 για το NB H 65 και €69.99 για το NB H 110.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.