Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέο Carbide SPEC-04 Tempered Glass, από την Corsair

    Η Corsair είχε ανακοινώσει τον Μάιο την σειρά κουτιών Carbide Series SPEC-04, η οποία ήταν μία σειρά mid tower κουτιών για gamers που διέθετε πλαϊνό φιμέ παράθυρο. Αν το παράθυρο αυτό δεν ήταν αρκετά μεγάλο προκειμένου να επιδείξει πλήρως το hardware και τα RGB LED lights στο εσωτερικό του, το νέο Carbide SPEC-04 Tempered Glass έρχεται να το διορθώσει αυτό, αντικαθιστώντας το πλαϊνό πλαίσιο με το φιμέ παράθυρο, με τζάμι υψηλής αντοχής.

     

    Το SPEC-04 Tempered Glass διατηρεί την ίδια ασύμμετρη σχεδίαση στην πρόσοψη με τα άλλα SPEC-04 κουτιά, μπορεί να δεχθεί έως πέντε ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών, με έναν 120 χιλιοστών LED κόκκινου χρώματος ανεμιστήρα να παρέχεται με το κουτί. Ο κάτοχός του μπορεί να εγκαταστήσει και σύστημα υδρόψυξης των 240 χιλιοστών, εφόσον το επιθυμεί. Η Corsair έχει προσθέσει αφαιρούμενα φίλτρα στις θέσεις των ανεμιστήρων του τροφοδοτικού και της πρόσοψής.

     

    Spec-04_TG_RED_BUILT_01.jpg

     

    Εσωτερικά το κουτί διαθέτει πολλές ευκολίες για cable management και άπλετο χώρο για εγκατάσταση hardware. Υπάρχουν θέσεις για τρία αποθηκευτικά μέσα των 3,5'' και δύο των 2,5'', αρκετός χώρος για τοποθέτηση κάρτας γραφικών με μήκος έως και 370 χιλιοστά, συστήματος ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως 150 χιλιοστά και τροφοδοτικού με μήκος έως 225 χιλιοστά.

     

    Spec-04_TG_RED_BUILT_03.jpg

     

    Spec-04_TG_RED_BUILT_05.jpg

     

    Το νέο κουτί της Corsair είναι άμεσα διαθέσιμο από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Corsair και τους συνεργάτες της. Αυτή τη στιγμή διατίθεται στην τιμή των 69,90€. Για σύγκριση, η σειρά SPEC-04 με το πλαϊνό φιμέ παράθυρο πωλείται προς 63€, οπότε η διαφορά τιμής είναι σχετικά μικρή.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.