Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο Galaxy J1 Mini από την Samsung

    Η Samsung ανακοίνωσε ένα νέο οικονομικό Galaxy για όσους επιθυμούν μια φτηνή λύση που όμως να προέρχεται από έναν μεγάλο κατασκευαστή. Το νέο smartphone της Samsung είναι το Galaxy J1 Mini.

     

    Το Galaxy J1 Mini προφανώς δεν εντυπωσιάζει με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Η οθόνη των 4'' είναι ανάλυσης 800x400 pixels. Χρησιμοποιεί το CS8830 chipset της Spreadtrum με τέσσερις πυρήνες ARM Cortex A7 στα 1,2GHz και Mali 400 MP2 GPU. Η μνήμη του είναι 768MB, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος 8GB, επεκτάσιμος μέσω micro SD. Διαθέτει δύο κάμερες, μία των 5MP πίσω και μία των 0,3MP μπροστά, μπαταρία των 1500mAh, USB 2.0, GPS, Glonass, υποδοχή ακουστικών των 3,5 χιλιοστών, WiFi 802.11 b/g/n 2.4GHz, Wi-Fi Direct και Bluetooth 4.0, ενώ όσον αφορά το λειτουργικό, τρέχει το Android 5.1 Lollipop.  Επίσης είναι dual SIM.

     

    56e05215c63ff-GalaxyJ1Mini3.jpg

     

    Galaxy J1 Mini 2.jpg

     

    Galaxy J1 Mini 1.jpg

     

    Το νέο Galaxy J1 Mini, η Samsung το προορίζει για την αγορά των Φιλιππίνων. Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά μοιάζει με το Galaxy J1 Nxt, που κυκλοφόρησε στην αγορά του Μπαγκλαντές. Δεν αποκλείεται το Galaxy J1 Mini να το δούμε με αυτό το όνομα ή με διαφορετικό και παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και σε άλλες αγορές.

     

    Πηγή: Ultra low-end Samsung Galaxy J1 Mini announced - GSMArena.com news


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.