Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο Gaming kit, πληκτρολόγιο και ποντίκι, από την Sharkoon

    Η Sharkoon ανακοίνωσε άλλο ένα gaming kit, αποτελούμενο από ένα gaming πληκτρολόγιο και ένα gaming ποντίκι, το SHARK ZONE GK15 Gaming Kit. Το νέο kit ακολουθάει το κλασικό SHARK ZONE design, με το πληκτρολόγιο να έρχεται σε τρεις διαφορετικούς LED φωτισμούς, κόκκινο, κίτρινο και πράσινο, και το ποντίκι με πέντε διαφορετικούς LED φωτισμούς, προσθέτοντας στα τρία προηγούμενα χρώματα το κυανό και το ροζ.

     

    Το πληκτρολόγιο διαθέτει palm rest και multimedia πλήκτρα καθώς και με gaming mode το οποίο απενεργοποιεί το πλήκτρο των windows, υποστηρίζει interchangeable WASD και multi-key rollover. Ο επιθυμητός χρωματισμός επιλέγεται εύκολα μέσω shortcus και χωρίς την ανάγκη λογισμικού, ενώ υποστηρίζονται η ένταση του φωτισμού καθώς και εφέ παλμού. Η σύνδεση του πληκτρολογίου γίνεται μέσω USB, ενώ σύμφωνα με την Sharkoon τα πλήκτρα έχουν διάρκεια ζωής 10 εκατομμυρίων πατημάτων.

     

    SHARK ZONE GK15 Gaming Kit 2.jpg

     

    Το ποντίκι ενσωματώνει PixArt αισθητήρα με ανάλυση 3200 DPI. Η επιλογή του χρώματος γίνεται μέσω DPI switch. Το ποντίκι διαθέτει συνολικά τέσσερα πλήκτρα και συμμετρικό σχεδιασμό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου εύκολα και από αριστερόχειρες. Και αυτό συνδέεται στο σύστημα μέσω USB καλωδίου.

     

    SHARK ZONE GK15 Gaming Kit 3.jpg

     

    Το Sharkoon SHARK ZONE GK15 Gaming Kit είναι ήδη διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 29,99 ευρό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του κατασκευαστή.

     

    57705abb12233-SHARKZONEGK15GamingKit4.jpg

     

    Πηγή: Sharkoon Announces the SharkZone GK15 Gaming Kit


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.