Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο NAS από την Thecus με ενσωματωμένο UPS

    .
    Το data corruption από κάποια απότομη διακοπή ρεύματος είναι ένας από τους μόνιμους κινδύνους, όσον αφορά τα μέσα αποθήκευσης. Για τον λόγο αυτό πολλοί συνδυάζουν ένα NAS με ένα ξεχωριστό UPS. Η Thecus ενσωμάτωσε ένα mini UPS στο μοντέλο της Thecus N5810PRO το οποίο χρησιμοποιεί μια μπαταρία λιθίου των 2000mAh (28.8 Wh). Η μπαταρία αρκεί για να κρατήσει το NAS σε λειτουργία έως και για 30 δευτερόλεπτα, χρόνος αρκετός για να ολοκληρωθεί ή να ακυρωθεί μια διαδικασία μεταφοράς δεδομένων. Αν το ρεύμα δεν έχει επανέλθει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, το N5810PRO ξεκινάει αυτόματα διαδικασία κλεισίματος όλων των διαδικασιών που εκτελούνται εκείνη την στιγμή.

     

    Κατά τα άλλα το N5810PRO βασίζεται σε ένα τετραπύρηνο Intel Celeron J1900 SOC και 4GB DDR3 μνήμης. Υποστηρίζει έως και πέντε SATA σκληρούς δίσκους, RAID 0, 1, 5, 6 και 10, καθώς και JBOD. Επιπλέον έχει πέντε Gigabit LAN RJ45 θύρες που υποστηρίζουν load balancing και failover με πολλαπλές συνδέσεις δικτύου, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά. Πέντε USB θύρες, δύο USB 2.0 και τρείς USB 3.0 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λήψη back up φορητών συσκευών ή εξωτερικών USB δίσκων. Μια HDMI έξοδος επιτρέπει την σύνδεση του NAS σε οθόνη για την ευκολότερη διαχείρισή του, web browsing ή video playback.

     

    Στην πρόσοψη του NAS υπάρχει μια μικρή οθόνη LCD και τέσσερα πλήκτρα για την πλοήγηση στα σχετικά μενού, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω PC ή με χρήση κατάλληλης εφαρμογής ονόματι "T-Dashboard", από Android ή iOS συσκευή. Μέσω αυτής της εφαρμογής δίνεται η δυνατότητα για διαχείριση αρχείων, μεταφόρτωση ή streaming. Υποστηρίζεται Cloud storage μέσω υποστήριξης των DropBox, Amazon S3 και ElephantDrive, ενώ το Acronis True Image που δίνεται δωρεάν με το NAS επιτρέπει την λήψη back ups.

     

    Thecus N5810pro Photo front angle


    Thecus N5810PRO 3


    Thecus N5810pro Photo battery

     

    Περισσότερες πληροφορίες για το N5810PRO Μπορείτε να δείτε στην σελίδα του προϊόντος: Linux NAS | Thecus N5810PRO - Superior Performance, Unmatched Security with Built-in Mini-UPS

     

    Review μπορείτε να διαβάσετε στο eTeknix: Thecus N5810 Pro Zero-Crash 5-Bay High-Performance NAS Review - eTeknix


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.