Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο Playstation 4 με 1TB σκληρό δίσκο

    .
    Η νέα αυτή έκδοση απευθύνεται περισσότερο σε αυτούς που συνηθίζουν να κατεβάζουν τα παιχνίδια τους από το διαδίκτυο και χρειάζονται αυξημένο αποθηκευτικό χώρο. Μάλιστα με τα νέα παιχνίδια που αναμένονται να παρουσιαστούν μέσα στο έτος, ο διπλασιασμός του αποθηκευτικού χώρου της κονσόλας, μάλλον ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Η Ultimate Player Edition θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και κατ' επέκταση και στην Ελλάδα στις 15 Ιουλίου.

     

    New PS4 1TB

     

    Επιπλέον, βελτιώσεις στην αρχική κονσόλα Playstation 4 με τον δίσκο των 500GB έχουν ως αποτέλεσμα μια νέα βελτιωμένη έκδοση στην οποία έχει υπάρξει μείωση του βάρους της κατά 10% έναντι του αρχικού μοντέλου, ενώ και η κατανάλωση έχει μειωθεί κατά 8%. Το glossy καπάκι του σκληρού δίσκου έχει αντικατασταθεί με ματ, ώστε η κονσόλα να έχει πιο διακριτική εμφάνιση. Η νέα έκδοση των 500GB θα γίνει διαθέσιμη αργότερα και θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο χρώμα.

     

    New PS4 500GB


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.