Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο PowerCube 715 από την Spire

    .
    Το νέο PowerCube 715 μπορεί να δεχτεί τροφοδοτικό πλήρους μεγέθους και μάλιστα περιλαμβάνει ένα τροφοδοτικό των 420W της Spire στην συσκευασία. Το τροφοδοτικό χρησιμοποιεί ανεμιστήρα των 12 εκατοστών για την ψύξη του και παρέχει καλώδια 20+4 pin, 12V 4 pin, τρία SATA, δύο IDE και ένα Floppy.

     

    Spire PowerCube 715 1

     

    Είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, έχει διαστάσεις 27x27x20.1 εκατοστά και βάρος 2,2 κιλά. Είναι σχεδιασμένο να προσφέρει ικανοποιητικό αερισμό για την ψύξη των εξαρτημάτων στο εσωτερικό του και έχει βελτιστοποιημένη εσωτερικά σχεδίαση, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου που προσφέρει. Διαθέτει θέσεις για δύο δίσκους των 3,5'', υποδοχές USB 2.0 και USB 3.0 στο πάνω μέρος του, καθώς και τις συνήθεις υποδοχές για ακουστικά και μικρόφωνο.

     

    Spire PowerCube 715 2


    Spire PowerCube 715 3

     

    Το PowerCube 715 αναμένεται τον Ιανουάριο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 64,95 ευρώ και καλύπτεται από διετή εγγύηση. Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι η εταιρία είχε παρουσιάσει το μοντέλο PowerCube 710, με παρόμοιες διαστάσεις και χαρακτηριστικά, αλλά φτηνότερο μιας και απουσίαζε το τροφοδοτικό.

     

    Spire PowerCube 715 4


    Spire PowerCube 715 6


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.