Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο "Bullets or Blades" game bundle από την Nvidia

    .
    Ειδικότερα, όποιος αγοράσει κάποια από τις GTX 970, GTX 980, GTX 980Ti, ή φορητό υπολογιστή με GTX 970M ή δυνατότερη κάρτα γραφικών της Νvidia, θα έχει το δικαίωμα να κατεβάσει δωρεάν ένα από τα δύο παιχνίδια, όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα. Το Assassin's Creed Syndicate αναμένεται να είναι διαθέσιμο για PC στις 19 Νοεμβρίου, ενώ το Tom Clancy's Rainbow Six Siege αναμένεται την πρώτη Δεκεμβρίου. Η προσφορά θα είναι ενεργή μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου, ενώ οι κωδικοί για τα παιχνίδια θα μπορούν να ενεργοποιηθούν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.

     


     


    Η Nvidia πάντως ζητάει από όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν και να κερδίσουν την προσφορά, να βεβαιωθούν πρώτα ότι το κατάστημα από το οποίο θα αγοράσουν την Nvidia κάρτα γραφικών τους, ή τον φορητό τους υπολογιστή, συμμετέχει στην προωθητική αυτή κίνηση και γενικότερα να διαβάσουν πρώτα τους όρους και προϋποθέσεις. Τέλος να αναφέρουμε ότι και τα δύο παιχνίδια αξιοποιούν τα GameWorks της Nvidia.

     


     

     

    NVIDIA Bullets Or Blades


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.