Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο Skiller PRO+ Gaming Keyboard από την Sharkoon

    .
    Το Skiller PRO+ υποστηρίζει multi-key rollover, διαθέτει εννέα multimedia keys, τρία για επιλογή profile και έξι για macros. Η ρύθμιση του LED φωτισμού γίνεται μέσω συνδυασμού πλήκτρων στο πληκτρολόγιο ή μέσω του λογισμικού που διατίθεται. Μπορεί να επιλεγεί διαφορετικό επίπεδο φωτεινότητας, εφέ όπου ο φωτισμός πάλλεται ή αυτόιματη εναλλαγή χρώματος. Η σύνδεση του πληκτρολογίου πραγματοποιείται μέσω USB καλωδίου.

     

    Sharkoon Skiller PRO  79a

     

    Το παρεχόμενο λογισμικό επιτρέπει εύκολο προγραμματισμό της συμπεριφοράς του πληκτρολογίου σε παιχνίδια ή εφαρμογές. Υποστηρίζονται μεταξύ άλλων, macros, macro-loops, πατήματα πλήκτρων, καθυστέρηση και λειτουργίες internet. Η ενσωματωμένη μνήμη του πληκτρολογίου επιτρέπει οι ρυθμίσεις να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε μηχάνημα.

     

    Sharkoon Skiller PRO  79b

     

    Το Sharkoon Skiller PRO+ είναι άμεσα διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 36,99 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του κατασκευαστή εδώ: Sharkoon Skiller PRO+

     

    Sharkoon Skiller PRO  79c


    Sharkoon Skiller PRO  79d


    Sharkoon Skiller PRO  79e


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.