Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέο Spectre 15 x360 με οθόνη AMOLED

    Η HP στην φετινή CES 2019 σκοπεύει να ανακοινώσει νέους φορητούς υπολογιστές, ανάμεσα στους οποίους έχουμε και το καινούργιο Spectre 15 x360 με οθόνη AMOLED.

     

    Το νέο Spectre 15 x360 είναι ουσιαστικά μία καινούργια έκδοση του ήδη διαθέσιμου μοντέλου με μόνη διαφορά ότι θα έχει panel τύπου AMOLED με διαγώνιο 15,6 ιντσών. Χάρη στη χρήση του panel αυτού του τύπου, θα προσφέρει σαφώς πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα και αντίθεση, ενώ θα προσφέρει και μεγάλη ακρίβεια χρωμάτων, καλύπτοντας και το σύνολο του DCI-P3. Επιπλέον θα προσφέρει και πολύ μικρούς χρόνους απόκρισης. Από την άλλη όμως θα έρχεται πιθανόν και με τα αρνητικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας OLED, μεταξύ των οποίων είναι και το πρόβλημα του burn in και του ghosting.

     

    hp-spectre-amoled.jpg

     

    Ακόμα δεν είναι γνωστό ποια ανάλυση θα έχει το panel, αλλά είναι γνωστό ότι τα περιθώρια γύρω από την οθόνη θα ίδιου πάχους με αυτά που έχει το μοντέλο με το IPS LCD panel. Επίσης η HP λέει ότι θα υποστηρίζει HDR, αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο πρότυπο είναι αυτό, αν θα είναι το HDR10 ή αν θα είναι το Dolby Vision.

     

    Το νέο Spectre x360 15 αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό τον Μάρτιο. Η HP θα αποκαλύψει αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, καθώς πλησιάζουμε σε αυτή την ημερομηνία.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.