Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέο SSD bracket για 5,25'' θέση από την ICY DOCK

    Με τα optical drives σήμερα να χρησιμοποιούνται ελάχιστα, οι 5,25'' θέσεις στα κουτιά συνήθως αξιοποιούνται ελάχιστα έως καθόλου. Η ICY DOCK ανακοίνωσε ένα νέο bracket, το FLEX-FIT Quattro MB344SP, το οποίο δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης τεσσάρων αποθηκευτικών μέσων των 2,5'' σε μία θέση 5,25'' για οπτικό μέσο.

     

    Τα FLEX-FIT Quattro MB344SP δέχεται HDDs ή SSDs των 2,5'', με πάχος έως και 9,5 χιλιοστά, επιτρέποντας ουσιαστικά την τοποθέτηση σε αυτό σχεδόν όλων των δίσκων του εμπορίου. Μπορεί να δώσει λύσεις σε περίπτωση του το κουτί δεν διαθέτει αρκετές θέσεις για δίσκους των 2,5'', ενώ διαθέτει θέσεις για 5,25'' οι οποίες δεν αξιοποιούνται. Μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί και σε περιπτώσεις όπου θα επιθυμούσαμε οι δίσκοι να βρίσκονται όλοι σε ένα συγκεκριμένο σημείο του κουτιού και όχι διάσπαρτοι, για καλύτερο cable management και οργάνωση του εσωτερικού του κουτιού.

     

    MB344sp_incase.jpg

     

    Η τοποθέτηση των αποθηκευτικών μέσων στο bracket γίνεται χωρίς την χρήση εργαλείων, εύκολα και γρήγορα. Υπάρχει μηχανισμός ο οποίος "κλειδώνει" τον δίσκο στο bracket και αντίστοιχα πλήκτρο eject για την αντίστοιχα εύκολη αφαίρεση του δίσκου από το bracket.

     

    FLEX-FIT Quattro MB344SP 1.jpg

     

    MB344sp_screw-less.jpg

     

    MB344sp-cooling.jpg

     

    Τέλος, μια ακόμα ενδιαφέρουσα χρήση του νέου bracket της ICY DOCK, είναι και αυτή της αποθήκευσης δίσκων των 2,5''.  Αν κάποιος διαθέτει περισσότερα του ενός FLEX-FIT Quattro MB344SP , μπορεί να τα τοποθετήσει το ένα πάνω στο άλλο, κατασκευάζοντας έτσι έναν μικρό πύργο αποθήκευσης δίσκων τον οποίο μπορεί να φυλάσσει σε ένα συρτάρι ή ράφι.

     

    MB344sp_collection_rack.jpg

     

    Το FLEX-FIT Quattro MB344SP είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABS, υψηλής αντοχής και χαμηλού βάρους. Είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά. Στο Newegg.com πωλείται προς $9,99.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.