Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο USB flash drive με δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης από την SanDisk

    .
    Το SanDisk Connect Wireless Stick έχει ενσωματωμένη μπαταρία και διαθέτει το δικό του 802.11n WiFi δίκτυο, επιτρέποντας μέχρι και σε τρεις συσκευές να συνδεθούν ταυτόχρονα πάνω σε αυτό και να αποκτήσουν πρόσβαση στα αρχεία του. Αυτές οι συσκευές μπορεί να είναι είτε κάποιο PC ή Mac, είτε κάποιο smartphone ή tablet. Εκτός της μεταφοράς αρχείων επιτρέπεται και το streaming σε περίπτωση αρχείου πολυμέσων, ενώ μέσω εφαρμογής που διαθέτει η SanDisk, δίνεται η δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς των φωτογραφιών και των βίντεο από φορητές συσκευές, επεκτείνοντας με αυτόν τον έμμεσο τρόπο τον αποθηκευτικό τους χώρο. Η εφαρμογή της SanDisk είναι διαθέσιμη για Android, iOS ή Kindle. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιος web browser ή WebDAV client.

     

    SanDisk Connect Wireless Stick


    SanDisk Connect Wireless Stick 2

     

    Η μπαταρία του σε πλήρη φόρτιση αρκεί για 4,5 ώρες streaming. Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται μέσω της USB 2.0 υποδοχής του stick η οποία μπορεί προφανώς να χρησιμοποιηθεί και για την μεταφορά αρχείων.

     

     

    Οι διαστάσεις του stick είναι 77 x 19 x 11 χιλιοστά και το βάρος του μόλις 22 γραμμάρια. Διατίθεται άμεσα σε χωρητικότητες από 16GB έως και 128GB, με τις τιμές να κυμαίνονται από 30 έως 100 δολάρια ανάλογα την χωρητικότητα. Καλύπτεται από έναν χρόνο εγγύησης.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.