Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Οι επενδυτές ξεκινούν νομικές ενέργειες εναντίον της Intel για την καθυστέρηση 6 έως 12 μηνών για την τεχνολογία 7nm

    Την προηγούμενη εβδομάδα η Intel είδε τη μετοχή της να γκρεμίζεται μετά την ανακοίνωση από τους αρμόδιους της εταιρείας ότι η τεχνολογία 7nm αντιμετωπίζει προβλήματα και θα υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση 6 έως 12 μηνών για αντίστοιχα προϊόντα. Φαίνεται ότι οι επενδυτές δεν άντεξαν άλλο και τώρα κινούνται νομικά με αγωγές εναντίον της Intel για την απόκρυψη των προβλημάτων αυτών, μέχρι την προηγούμενη βδομάδα.

     

    Η μετοχή της Intel αυτή τη στιγμή είναι κάτω από την αντίστοιχη τιμή μετοχής της AMD και οι επενδυτές έχασαν την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία. Η νομική φίρμα Hagens Bermans, που εκπροσωπεί τους επενδυτές, ισχυρίζεται ότι η Intel δεν ενημέρωσε σωστά και εγκαίρως τους επενδυτές για την κατάσταση σχετικά με την τεχνολογία 7nm. Ο ανταγωνιστής της Intel, η AMD, ήδη κυκλοφορεί προϊόντα με την τεχνολογία αυτή από τις 7/7/2019.

     

    O γίγαντας της βιομηχανίας επεξεργαστών, Intel, τους προηγούμενους μήνες παρουσίαζε χρονοδιαγράμματα σύμφωνα με τα οποία μέχρι το 2021 θα διέθετε προϊόντα με την τεχνολογία 7nm. 

     

    Μια πρόσφατη μελέτη από την εταιρεία Bernstein Research κατέληξε ότι ο τελευταίος οικονομικός απολογισμός της Intel ήταν ο "χειρότερος τα τελευταία 42 χρόνια". Η μετοχή της εταιρείας έπεσε περισσότερο από 20% την προηγούμενη εβδομάδα...


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.