Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Οι νέοι προτιμούν τα social media για να παρακολουθούν τα νέα τους αντί της τηλεόρασης

    Οι νέοι άνθρωποι διαλέγουν πλέον τα social media για να μάθουν τα νέα τους αντί από την τηλεόραση. Μια έκθεση από το Ινστιτούτο Reuters για τη Μελέτη της Δημοσιογραφίας, βρήκαν ότι το 28% των νέων 18 έως 24 ετών διάλεξαν τα social media ως πρωταρχική πηγή των ειδήσεων τους, ενώ το 24% επέλεξε τηλεόραση. Επιπλέον, το 51% των ατόμων με online πρόσβαση, χρησιμοποιούν τουλάχιστον μερικές φορές τα social media ως πηγή ειδήσεων.

     

    28542-6588186e_561_400.jpg

     

    Με βάση την έκθεση αυτή, η επιχείρηση ειδήσεων αλλάζει σημαντικά, και δεδομένου ότι λιγότερο από το 10% των ανθρώπων έχουν πληρώσει ποτέ για online ειδήσεις, οι εταιρείες εξαρτώνται από τη διαφήμιση, και είναι αντιμέτωποι με αυτους που χρησιμοποιούν ad-blockers.

     

    Η έκθεση χρησιμοποιεί δεδομένα από μια έρευνα της YouGov, 50.000 ανθρώπων σε 26 χώρες.

     

    Το Facebook, το οποίο χρησιμοποιείται από το 44% των ερωτηθέντων, ήταν η κορυφαία ιστοσελίδα παρακολούθησης, κοινής χρήσης, και σχολιασμού των ειδήσεων. Το YouTube και το Twitter ήρθαν πίσω από το Facebook με 19% και 10% αντίστοιχα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.