Jump to content



  • yanni
    yanni

    Οι πιο "liked" παρουσιάσεις του 2016

    Όσα διαφημιστικά, φωτογραφίες, βίντεο και απόψεις και αν δούμε και διαβάσουμε για κάποιο προϊόν στο internet, πάντα θα υπάρχει μια μικρή φοβία ότι το εν λόγω προϊόν μπορεί να μην ανταποκριθεί τελικώς στις προσδοκίες μας. Οπότε αυτό που έχουμε ανάγκη είναι μια εκτεταμένη και αντικειμενική παρουσίαση η οποία να μην αφήνει τίποτα στο σκοτάδι. Να αναφέρει τόσο τα καλά όσο και τα στραβά του προϊόντος. Και οι παρουσιάσεις των reviewers του TheLab είναι ακριβώς αυτό. Αναλυτικότατες και αντικειμενικότατες. Και κακά τα ψέματα, μερικές από αυτές είναι τόσο αναλυτικές και εκτεταμένες, που ΟΛΟ το internet να ψάξετε, δεν θα βρείτε όμοιές τους. Και αν και πάλι νιώθετε ότι κάτι λείπει, ο reviewer είναι άμεσα διαθέσιμος να σας λύσει την απορία.

     

    Υπήρξαν πλήθος παρουσιάσεων νέων προϊόντων εντός του 2016 και οι παρακάτω δέκα παρουσιάσεις και προϊόντα, έλαβαν την μεγαλύτερη επιβράβευση, λαμβάνοντας τα περισσότερα likes από τα μέλη του TheLab.

     

     

    3D Printers. Κάτι τόσο ενδιαφέρον, όσο και άγνωστο στους περισσότερους από εμάς. Η αναλυτικότατη παρουσίαση του Wanhao Duplicator i3 V2, σίγουρα έλυσε πολλές απορίες πάνω στον τομέα του 3D printing, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή των παρουσιάσεων με τα περισσότερα likes.

     

    Wanhao_Duplicator_i3_v2_3d_printer_review_PLA_ABS_1,75mmIMG_1485.jpg

    [3d printer]Wanhao Duplicator i3 V2 review

     

     

    Master Case Pro 5. Το κουτί της Cooler Master δεν είναι απλά ένα μεγάλο και εντυπωσιακό κουτί αρίστης ποιότητας, αλλά και ένα κουτί που προσαρμόζεται στις ανάγκες του κατόχου του. Καθόλου παράξενο που βρίσκεται τόσο ψηλά στην λίστα.

     

    gallery_33144_1028_148222.jpg

    Cooler Master Mastercase Pro 5 Case Review

     

     

     

    Για όσους θα ήθελαν κάτι μικρότερο από το Pro 5, ένα micro ATX κουτί για παράδειγμα, το Styx της Raijintek απέσπασε πολλές θετικές γνώμες, όπως και η παρουσίασή του.

     

    IMG-9738-raijintek-styx-micro-atx-case-review-aluminum-anodized-system-installation-vga-psu-cooler-height-length-watercooling.jpg

    Raijintek Styx Review

     

     

     

    Αν πάλι σας φαίνεται μεγάλο ακόμα και το Styx, το Fractal Define Nano S για μητρικές mini ITX, βρίσκεται επίσης ψηλά στην λίστα μας

     

    5831edea3e7e8-5FA411F893D00750A22A38B25218150B1FF139B9BEF113C587pimgpsh-fullsize-distr.jpg

    [Case Review]Fractal Define Nano S

     

     

     

     

    Πολύς κόσμος επιλέγει την λύση του NAS για την αποθήκευση και ασφάλεια των δεδομένων τους. Το Asustor AS1004T μπορεί να δεχθεί έως τέσσερα αποθηκευτικά μέσα και έρχεται και σε προσιτή τιμή για την κατηγορία του.

     

    asustor_as1004t_4_bay_nas_disks_review_image017.jpg

    Asustor AS1004T 4 bay NAS Review

     

     

     

     

    Ένα δυνατό και ποιοτικό τροφοδοτικό είναι το Α και το Ω ενός αξιόπιστου και σταθερού συστήματος, αν και δεν είναι λίγοι που αμελούν το κομμάτι αυτό του υπολογιστή τους. Το Corsair RM850x είναι ένα κορυφαίο τροφοδοτικό και αυτό φάνηκε τόσο στην παρουσίασή του, όσο και στα likes που έλαβε η παρουσίασή του.

     

    https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/thelab.gr/uploads/monthly_2016_03/large.IMG_9628_corsair_rm850x_850W_Watt_power_supply_hands_on_silent.jpg.d08a37c4b96d725d93b8a59ecde8f0cd.jpg

    Corsair RM850x Hands on

     

     

     

     

    Αν μαζί με το RM850x θα επιθυμούσατε και ένα ποιοτικό κουτί από την Corsair, η παρουσίαση του Carbide 270R βρίσκεται μόλις μια θέση πιο κάτω σε δημοτικότητα.

     

      corsair-carbide-270r-watercooling-installation-triple-radiator-120mm-240mm-360mm-case-review-image001.jpg

     

    [Case Review]Corsair Carbide 270R

     

     

     

     

    Μπορεί τα TDP των επεξεργαστών τώρα τελευταία να έχουν πέσει γενικότερα, αλλά κάτι που ο κόσμος ψάχνει περισσότερο την ησυχία σε σχέση με το παρελθόν, κάτι που με λίγο υπερχρονισμό το TDP ξαναπαίρνει την ανηφόρα, μια καλή υδρόψυξη μπορεί να βοηθήσει αρκετά. Η αναλυτικότατη παρουσίαση της Liquid Freezer 120 της Arctic, έλαβε πολλές θετικές γνώμες

     

    D1_PusPulSetup_3-4_01_ARCTIC-Liquid-Freezer-120_AIO-120mm-CPU-Cooler-Review.jpg

    ARCTIC Liquid Freezer 120 - 120mm AIO CPU Cooler Review

     

     

     

     

    Στην ένατη θέση της λίστας μας έχουμε μια ακόμα παρουσίαση κουτιού της Raijintek, ειδικότερα το Asterion Classic. Με όνομα από την Ελληνική μυθολογία, το κουτί δεν θα μπορούσε να αποτύχει. Τόσο η τελική του βαθμολογία όσο και τα likes των μελών κινήθηκαν ψηλά.

     

    raijintek-asterion-classic-plus-gorilla-glass-tempered-E-atx-atx-interior-exterion-watercooling-installation-case-review-image008.jpg

    [Case Review]Raijintek Asterion Classic

     

     

     

    Τέλος, επειδή καλή χρυσή η υδρόψυξη, αλλά πολλοί την φοβόμαστε, η Freezer i32 της Arctic είναι σε θέση να ψύξει επεξεργαστές με TDP από 150W(προτεινόμενο) έως και 320W(μέγιστο). Καθόλου άσχημα, όπως προκύπτει και από την τελική βαθμολογία, αλλά και τα likes.

     

    G8 CoolerRSide2 4 02 ARCTIC Freezer I32 Single Tower CPU Cooler Review 0851

    ARCTIC Freezer i32 Single Tower CPU Cooler Review

     

     

     

    Τέλος, μερικές ακόμα από τις παρουσιάσεις με υψηλή δημοτικότητα και μπόλικα likes, είναι και οι παρακάτω

     

    Corsair Pre-Sleeved PSU Cables

     

     

    RaidSonic Icy Box USB 3.0 Docking and Clone Station IB-124CL-U3

     

     

    Icy Dock DuoSwap MB971SP-B

     

     

    Corsair Sabre Laser RGB "team-dignitas" E-Sports edition

     

     

    iKlips USB/Lightning Flash Drive Video Review

     

     

    Icy Dock EZConvert Air MB382IP-3B

     

     

    DeepCool Maelstrom 240 T (Blue) Gamers Storm Liquid AIO CPU Cooler Review

     

     

    Corsair Void Wireless RGB 7.1 Headset Review

     

     

     

     

    Το 2017 θα μας βρει σίγουρα με πολλά και ενδιαφέροντα προϊόντα και αντίστοιχα πολλές και ενδιαφέροντες παρουσιάσεις από τους reviewers του TheLab.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.