Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Οι ψύκτρες της ARCTIC είναι πλήρως συμβατές με τους Skylake

    H εταιρία ARCTIC εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με μερικές ψύκτρες επεξεργαστών που μπορούν να κάνουν ζημιά στους Skylake, τους νεώτερους επεξεργαστές της Intel για το socket LGA 1151.

     

    Σύμφωνα με την εταιρία, έγινε πρόσφατα γνωστό ότι μερικές ψύκτρες ασκούν υπερβολική πίεση στον επεξεργαστή με αποτέλεσμα να προκαλούν ζημιά.

     

    Με αυτήν την επίσημη ανακοίνωση η ARCTIC διαβεβαιώνει ότι οι ψύκτρες της δεν έχουν τέτοιου είδους πρόβλημα και είναι πλήρως συμβατοί με τους Skylake. Όλες οι ψύκτρες της ARCTIC ακολουθούν πιστά τις μηχανικές προδιαγραφές της Intel για τους έκτης γενιάς επεξεργαστές (Skylake) για το socket LGA 1151.

     

    Ανάλογα με την εταιρία ταχυμεταφορών που διαχειρίζεται τα πακέτα, δεν μπορούν να αποκλειστούν πτώσεις μεγαλύτερες των δύο μέτρων. Για αυτόν τον λόγο προτείνουμε ανεξαρτήτως σε ποιον επεξεργαστή θα χρησιμοποιηθεί η ψύκτρα, ο χρήστης να ελέγχει τη συσκευασία και το περιεχόμενο για τυχόν προβλήματα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.