Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Οι League of Legends παίκτες σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνουν 6 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω του Dawnbringer Karma Fundraiser

    Η Riot Games, γνωστή για την δημιουργία του παιχνιδιού League of Legends (LoL),ανακοίνωσε σήμερα ότι ο πρόσφατος, παγκόσμιος φιλανθρωπικός έρανος που έλαβε χώρα in-game, συγκέντρωσε 6 εκατομμύρια δολάρια για το Social Impact Fund της εταιρείας σε συνεργασία με την ImpactAssets.

     

    "Μας έχει συγκινήσει η γενναιοδωρία των παικτών μας. Για ακόμα μια φορά μας έδειξαν το ενδιαφέρον τους για να γίνει ο κόσμος και οι κοινότητές τους καλύτεροι, "  δήλωσε ο Jeffrey Burrell, Head of Karma (Social Impact) στη Riot Games. «Δεσμευόμαστε να βρούμε νέους τρόπους που θα έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πως η σκληρή δουλειά που γίνεται στο Social Impact Fund, αρχίζει να ωφελεί τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

     

    Το Dawnbringer Karma fundraiser είναι μία από τις πρώτες πρωτοβουλίες κατά την οποία οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα ψηφοφορίας της Riot. Από τις 10 Απριλίου έως τις 23 Απριλίου, οι παίκτες LoL μπορούν να συνδεθούν στο game client και να ψηφίσουν για έναν από τους τρεις τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς της περιοχής τους *. Στο τέλος της ψηφοφορίας, ο τοπικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός με τις περισσότερες ψήφους θα λάβει το 50% του ποσού που θα έχει συλλέξει η περιφερειακή φιλανθρωπική ομάδα, ενώ οι άλλοι δύο μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί θα λάβουν - ο καθένας - το 25% του περιφερειακού φιλανθρωπικού συνόλου. Το Riot Games Social Impact Fund εγγυάται ελάχιστη επιχορήγηση $ 10.000 USD για κάθε μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

     

    USHub-Karma_Charities.png

     

    "Ως παγκόσμιος οργανισμός, είμαστε τυχεροί που έχουμε την ευκαιρία να εξυπηρετούμε  παίκτες από διαφορετικό υπόβαθρο σε όλο τον κόσμο και έχουμε μια έμφυτη ευθύνη να λειτουργούμε πέρα από το τοπικό επίπεδο", δήλωσε ο Dylan Jadeja, Πρόεδρος της Riot Games. 


    "Πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να αξιοποιήσουμε την πλατφόρμα μας δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να αποφασίσουν οι ίδιοι ποιοί σκοποί έχουν τη μεγαλύτερη σημασία στις τοπικές τους κοινότητες και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βρίσκουμε ευκαιρίες για να δίνουμε στους παίκτες μας τη δυνατότητα να προσφέρουν με τρόπους που τους αντιπροσωπεύουν ".

     

    Μέσα από τη διεξαγωγή ερευνών στους παικτών και με τη βοήθεια των τοπικών γραφείων της Riot και της GlobalGiving, το Riot Games Social Impact Fund έχει επιλέξει 46 μη κερδοσκοπικούς εταίρους που πιστεύει ότι είναι αποτελεσματικοί, επιδραστικοί και εργάζονται σε σημαντικά θέματα στις εκάστοτε τοπικές κοινότητες και θα κατανείμει το φιλανθρωπικό ποσό σε κάθε περιοχή βάσει των αναλογικών πωλήσεων του Dawnbringer Karma fundraiser.

     

    Η καμπάνια Dawnbringer Karma Charity ακολουθεί την καμπάνια Dark Star Cho’gath κατά την οποία οι παίκτες έκαναν δωρεές για να αγοράσουν ένα skin made by Bryan, ενός παιδιού του Make-A-Wish - και μανιώδη παίκτη του League of Legends. Οι παίκτες συγκέντρωσαν περισσότερα από 6,1 εκατομμύρια δολάρια για περισσότερους από 20 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, με κάθε οργανισμό να λαμβάνει τουλάχιστον 10.000 δολάρια.

     

    * Το χρονοδιάγραμμα μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα 

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.RiotGames.com


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.