Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Οι Seagate και Western Digital αυξάνουν την παραγωγή HDD για να καλύψουν τη ζήτηση λόγω της καλλιέργειας του κρυπτονομίσματος Chia

    Η ζήτηση για σκληρούς δίσκους έχει αυξηθεί σημαντικά λόγω της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων Chia το τελευταίο διάστημα, προκαλώντας σημαντικές ελλείψεις και αύξηση των τιμών λιανικής. Η Seagate και η Western Digital αυξάνουν την παραγωγή των μοντέλων HDD υψηλής χωρητικότητάς τους, αυξάνοντας το ποσοστό χρήσης σε υπάρχουσες γραμμές παραγωγής σε μια προσπάθεια ικανοποίησης αυτής της ζήτησης. Οι εταιρείες έχουν περιορισμένες επιλογές για αύξηση της παραγωγής βραχυπρόθεσμα, λόγω συμβάσεων για το 60% - 70% της συνολικής παραγωγής και καμία εταιρεία δεν σχεδιάζει να κατασκευάσει νέα εργοστάσια στο άμεσο μέλλον. Η συνολική παγκόσμια χωρητικότητα αποθήκευσης που διατίθεται για την εξόρυξη Chia ξεπέρασε πρόσφατα 20 Exabytes από 1 Exabyte τον Απρίλιο και δεν δείχνει σημάδια διακοπής. Οι ελλείψεις φαίνεται ότι θα συνεχιστούν και με τις δύο εταιρείες να παρακολουθούν την κατάσταση και να επωφελούνται από την αυξημένη ζήτηση, προτού αποφασίσουν για μελλοντικά σχέδια επέκτασης τα επόμενα χρόνια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.