Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Ο ΑΜD Ryzen 5 5600X κερδίζει το στέμμα του ταχύτερου επεξεργαστή στο Passmark Single-Thread

    H ΑΜD εδώ και τρία χρόνια δεν έχει σταματήσει να βελτιώνει την αρχιτεκτονική Ζen. Αυτό που της είχε ξεφύγει μέχρι σήμερα ήταν η single-thread απόδοση, που έδινε τη δυνατότητα στην Intel να διαφημίζει τους δικούς της επεξεργαστές ως "τους καλύτερους για gaming". Φαίνεται ότι ακόμα και αυτό το τελευταίο οχυρό είναι έτοιμο να κατακτηθεί από τη νέα αρχιτεκτονική Zen 3.

     

    Σύμφωνα με αναφορά του VideoCardz, γνωρίζουμε ότι ο επερχόμενος επεξεργαστής Ryzen 5 5600X της AMD συγκρίθηκε με τον ανταγωνισμό στο μετροπρόγραμμα PassMark. Στο εν λόγω benchmark, ο Ryzen 5 5600X της AMD κέρδισε το στέμμα του ταχύτερου επεξεργαστή στην απόδοση single thread, έναντι όλων των προσφορών της Intel, ακόμα και του Intel Core i9 10900K. Ο Ryzen 5 5600X πέτυχε 3495 πόντους (1Τ απόδοση), αποτέλεσμα που κρίνεται εντυπωσιακό αναλογιζόμενοι ότι πρόκειται για τον πιο "μικρό" Zen 3 επεξεργαστή, με TDP 65W. 

     

    large.mtDquBj82oCoDrl9.jpg

     

    large.T7Uldyo1KbJZjGnM.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.