Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ο Messenger της Facebook διαθέσιμος και στους web browsers

    .
    Ο Messenger για τους web browsers θα στοχεύει αποκλειστικά στην επικοινωνία ανάμεσα στους χρήστες του Facebook και δεν θα δείχνει προφίλ χρηστών ή news feeds τα οποία θα μπορούσαν να αποπροσανατολίσουν κάποιον από την συνομιλία του. Ο ενσωματωμένος Messenger που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο site του Facebook θα παραμείνει ενεργός, τουλάχιστον για την ώρα, σε αντίθεση με την περίπτωση των φορητών συσκευών που απαιτείται η εγκατάσταση της εφαρμογής Messenger.

     

    Ο χρήστης θα συνδέεται στο Messenger.com με τα στοιχεία που έχει στο Facebook και θα μπορεί εκτός από μηνύματα να πραγματοποιεί φωνητικές ή βίντεο κλήσεις, να στέλνει φωτογραφίες ή μικρά βίντεο, να ενημερώνεται για το αν και πότε διαβάστηκαν τα μηνύματά του, να ηχογραφεί μηνύματα, να φτιάχνει γκρουπ ή να στέλνει αυτοκόλλητα. Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα, σε κάποιες χώρες, να γίνεται αποστολή χρημάτων ανάμεσα σε άτομα που συνομιλούν μέσω του Messenger.

     


    messenger screen shot

     


    Η Facebook σκοπεύει να καταστήσει τον Messenger μια πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα από ότι ένα απλό εργαλείο αποστολής μηνυμάτων, κατάλληλη και για άλλες δυνατότητες επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης, αλλά και υπηρεσίες, παρέχοντας οδηγίες και βοήθεια σε δημιουργούς να δημιουργήσουν και να προσθέσουν νέες δυνατότητες σε αυτόν. Ο λόγος για αυτή την κίνηση είναι ότι οι νέοι σε ηλικία χρήστες παρόμοιων εφαρμογών, επιθυμούν κάτι παραπάνω από έναν απλό Messenger. Η εφαρμογή για παράδειγμα WeChat επιτρέπει ήδη στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια, να κάνουν πληρωμές ή να κλείνουν εισιτήρια για ταξίδια μέσω της εφαρμογής.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.