Jump to content



  • jisr7
    jisr7

    Ο Michael Jordan στο cover του NBA 2K16 Special Edition

    Η ανακοίνωση της εταιρείας συμπεριελάμβανε και πληροφορίες σχετικά με ορισμένα πρόσθετα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το ντεμπούτο τους μαζί με την έκδοση. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά μαζί: Jordan NBA 2K16 Poster, Jordan Fathead wall sticker, ψηφιακό ζευγάρι παπούτσια του Jordan και T-shirt για τον in-game παίκτη, αλλά και 30,000 Virtual Currency και πολλά ακόμη. Πρόκειται για την τρίτη παρουσία του κορυφαίου αθλητή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

     

    Η κανονική έκδοση του παιχνιδιού θα έχει τρία διαφορετικά covers, τον Steph Curry, Anthony Davis και James Harden. Θα καταφθάσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 και PC. Μάλιστα όποιος χρήστης έχει προβεί στην προ παραγγελία του παιχνιδιού θα μπορεί να παίξει τέσσερις μέρες νωρίτερα, στις 25 Σεπτεμβρίου. Ακόμη η Visual Concepts εστιάζει σε μια ιστορία του παιχνιδιού υπό την καθοδήγηση του Spike Lee.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.