Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Πάνω από τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι πια online

    Σύμφωνα με μία αναφορά της International Telecommunication Union, το 95 τοις εκατό του πληθυσμού της γης έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν σε κάποιο ασύρματο δίκτυο αλλά πολλοί απλώς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν.

     


    24944 69186e5e

     

    Η Νότια Κορέα είναι η χώρα με τις περισσότερες συνδέσεις στο διαδίκτυο, με τις Δανία, την Ισλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο να ακολουθούν. ΟΙ Η.Π.Α. ανέβηκαν από την 16η στην 15η θέση.

     

    Τα τελευταία δεδομένα δείχνουν ότι οι συνδέσεις με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας έχουν ξεπεράσει αυτές των σταθερών ευρυζωνικών συνδέσεων. Αυτό δείχνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό χρησιμοποιεί μόνο τις κινητές συσκευές για να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Ανάμεσα στις λιγότερο συνδεδεμένες χώρες είναι το Μαλάουι, η Μαδαγασκάρη η Αιθιοπία και τo Τσαντ. Για την Ιστορία η Ελλάδα βρίσκεται στην 39η θέση.

     


    24944 987d8dca


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.