Jump to content



  • yanni
    yanni

    Πάνω από 100 εκατομμύρια παίζουν κάθε μήνα League of Legends

    Υπάρχουν πλήθος παιχνιδιών που παίζονται καθημερινά online από εκατομμύρια παίκτες, με τα Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive και World of Warcraft, να είναι ίσως αυτά που έρχονται στο μυαλό των περισσοτέρων. Αλλά αν κρίνουμε από την τελευταία αποκάλυψη της Riot Games, δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε το League of Legends, μιας και πάνω από 100 εκατομμύρια online παίκτες ασχολούνται με το παιχνίδι σε μηνιαία βάση.

     

    Στην αποκάλυψη αυτή έγινε σε ένα πρόσφατο άρθρο σχετικό με το παιχνίδι που δημοσίευσε το Polygon. Την τελευταία φορά που η Riot Games είχε αποκαλύψει των αριθμό των online παικτών που έπαιζαν το παιχνίδι, ήταν δύο χρόνια πριν, το 2014. Τότε η Riot Games είχε αναφέρει ότι 67 εκατομμύρια παίκτες έπαιζαν το παιχνίδι σε μηνιαία βάση, με 27 εκατομμύρια από αυτούς να το παίζουν σε καθημερινή βάση. Η αύξηση αυτή, σε μεγάλο βαθμό θεωρείται ότι οφείλεται στην διάδοση των eSports, καθώς και στις νέες δυνατότητες streaming που υπάρχουν μέσω sites όπως το Twitch και το YouTube. Επιπλέον το παιχνίδι είναι δωρεάν και τα όποια έσοδα δημιουργούνται μέσω των microtransactions στο παιχνίδι.

     

    57e0e890aa5e4-Leagueoflegends.jpg

     

    Η Riot Games ιδρύθηκε το 2006 και το μοναδικό της παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2009. Το 2011 μέρος της εταιρίας εξαγοράστηκε από την Κινεζική Tencent Holdings προς 231,5 εκατομμύρια, ενώ τον Δεκέμβρη του 2015 πέρασε στα χέρια της και το υπόλοιπο κομμάτι της εταιρίας. Ένα ενδιαφέρον άρθρο για την ιστορία της Riot Games δημοσίευσε το Polygon και μπορείτε να το διαβάσετε στο παρακάτω link:

     

    The past, present and future of League of Legends studio Riot Games | Polygon

     

    Riot Games lobby.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.