Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Παγκόσμιο ρεκόρ από τις G.Skill Trident Z στα DDR4-5000

    Η G.SKILL ανακοίνωσε σήμερα ότι καταρρίφθηκε για πρώτη φορά το φράγμα της συχνότητας των 5GHz με τις DDR4 μνήμες της Trident Z Series .

    Το ρεκόρ αυτό σημειώθηκε χρησιμοποιόντας μία μητρική MSI Z170I GAMING PRO AC  και Samssung IC με χρονισμούς 31-31-31-63-2 (TCAS-TRC-TRP-Tras-TCR)  και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι πρώτες επτά θέσεις ανήκουν σε μνήμες της G.SKILL.

     

    139b.jpg139c.jpg

     

    Η κατάρριψη του φράγματος των 5GHz ήταν ο στόχος της κοινότητας του overclocking από την κυκλοφορία της πλατφόρμας Skylake της Intel. Αυτή η επιτυχία ανήκει στον γνωστό overclocker Toppc από την Ταϊβάν, ο οποίος χρησιμοποίησε υγρό άζωτο για την ψύξη του συστήματος.

     

    139a.jpg

     

    "Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιτυχία αυτή, η οποία επιτευχθεί με εξαρτήματα από τη Samsung και μητρική από την MSI", δήλωσε ο Tequila Huang, Corporate Vice President and Director of R&D, της G.SKILL International. "Θα συνεχίσουμε να εξωθούμε τα όρια του hardware και να παρέχουμε ακόμα πιο προηγμένα προϊόντα".
       

    image-id-1642738.jpg


    Το ρεκόρ αυτό πιστοποιήθηκε από το HWBOT και το CPU-Z, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση του HWBOT όσον αφορά τις συχνότητα  στις μνήμες. 
     
     Πηγή : techpowerup
     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.