Jump to content



  • yanni
    yanni

    Παγκόσμιο ρεκόρ συχνότητας στα 5260,8MHz για τις T-FORCE XTREEM 3733 της Team Group

    Τα παγκόσμια ρεκόρ σε διαγωνισμούς υπερχρονισμού δεν σταματάνε ποτέ και την προηγούμενη βδομάδα ήταν η σειρά της Team Group να υπερηφανεύεται ότι ένα προϊόν της χρησιμοποιήθηκε για την επίτευξη ενός νέου. Στην προκειμένη περίπτωση είχαμε τις μνήμες T-FORCE XTREEM 3733 της εταιρίας, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για την επίτευξη ενός νέου ρεκόρ υψηλότερης συχνότητας σε μνήμες DDR4.

     

    Οι μνήμες της Team Group, T-FORCE XTREEM 3733, χρησιμοποιήθηκαν από γνωστό Ταϊλανδό overclocker, ο οποίος ονομάζεται Mr. Krittanan Nanta και είναι γνωστός ως Mr. Audigy. Ο Ταϊλανδός overclocker έφτασε τις μνήμες στα 5260,8MHz με την βοήθεια ψύξης υγρού αζώτου, καταφέρνοντας εκτός από το να καταλάβει την πρώτη θέση να είναι και ο πρώτος που ξεπέρασε τα 5200MHz. Η μητρική που χρησιμοποιήθηκε ήταν μια ASRock Z170M OC Formula. Το ρεκόρ είναι αναρτημένο και στην σελίδα του HWBOT, αλλά και στην βάση δεδομένων του CPUZ.

     

    5885b25ddf8aa-teamgreopmemoryocrecord.jpg

     

    Οι μνήμες T-FORCE XTREEM ανήκουν στην gaming κατηγορία της κατηγορίας και είναι κατάλληλα σχεδιασμένες για υψηλές συχνότητες λειτουργίας. Χρησιμοποιούν αλουμινένια ψύκτρα και διαλεγμένα τσιπάκια της Samsung και είναι διαθέσιμες σε συχνότητες λειτουργίας από τα 3466MHz έως και τα 4000MHz.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.