Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Παρακολουθήστε LIVE την παρουσίαση της AMD για τις νέες Radeon "Big Navi" κάρτες γραφικών

    Η AMD είναι έτοιμη να παρουσιάσει σε λίγες ώρες τις κάρτες γραφικών Radeon RX 6000 της επόμενης γενιάς RDNA 2, οι οποίες θα περιλαμβάνουν και τις προσφορές που βασίζονται στο Big Navi. Η οικογένεια καρτών γραφικών επόμενης γενιάς είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της AMD, Dr. Lisa Su. Η AMD θα μιλήσει επίσης λεπτομερώς για τα προϊόντα, τις προδιαγραφές και τις βελτιώσεις απόδοσης RDNA 2 (Navi 2X) που μπορούμε να περιμένουμε από τη νέα σειρά.

     

    Η σειρά AMD Radeon RX 6000 είναι η πιο αναμενόμενη οικογένεια καρτών γραφικών από την κόκκινη ομάδα, εδώ και αρκετό καιρό. Με τις πρόσφατες φήμες και διαρροές, φαίνεται ότι η AMD επιστρέφει δυνατά στην κατηγορία υψηλών επιδόσεων με τις προσφορές βασισμένες στη GPU Big Navi, ενώ προσφέρει επίσης mainstream προϊόντα με GPU βελτιστοποιημένα για απόδοση/αξία. Η σειρά AMD Radeon RX 6000 θα παρουσιαστεί σε μια εποχή που η NVIDIA, ο κύριος ανταγωνιστής της, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τη μεγάλη ζήτηση των καρτών γραφικών της σειράς GeForce RTX 30xx της επόμενης γενιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλός της επιβεβαίωσε ότι τα θέματα των αποθεμάτων θα συνεχιστούν έως τις αρχές του 2021.

     

     

     

    Η εκδήλωση ανακοίνωσης θα μεταδοθεί ζωντανά στην επίσημη σελίδα YouTube της AMD (12 μ.μ. EDT):

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.