Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Παρακολουθήστε live την παρουσίαση των Ryzen 5000 επεξεργαστών για το desktop με τίτλο "Where Gaming Begins..."

    Η AMD προγραμματίζει την παρουσίαση της πολυαναμενόμενης αρχιτεκτονικής Zen 3 με τους επεξεργαστές "Vermeer" για το desktop, σήμερα 8 Οκτωβρίου, ώρα 9am PT. H εταιρεία μέσω livestreaming θα παρουσιάσει την εκδήλωση με θέμα "Where Gaming Begins" που μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του YouTube:

     

     

    Σύμφωνα με την περιγραφή στην ιστοσελίδα του livestream, οι νέοι Zen 3 επεξεργαστές για το desktop θα αποτελούν τη σειρά Ryzen 5000. Οι πληροφορίες που έχουμε για τους νέους επεξεργαστές διά μέσου φημών είναι ήδη αρκετές και μένουν λίγες μόνο ώρες για να διαψευστούν ή να επιβεβαιωθούν.

     

    To ενδιαφέρον των απανταχού PC Gamers είναι δεδομένο, καθώς το μόνο που απομένει στην AMD είναι η κατάκτηση και του περιβόητου "gaming crown". Όλα τα άλλα κάστρα της Intel έχουν πέσει και ο τίλος της εκδήλωσης "Where Gaming Begins" αφήνει υποσχέσεις για σπουδαία πράγματα... Μείνετε συντονισμένοι...

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.