Jump to content



  • yanni
    yanni

    Περισσότερες πληροφορίες για τις Z170 μητρικές της EVGA

    .
    Η Z170 Stinger είναι μια mini-ITX μητρική η οποία πέραν προφανώς του LGA1151 socket, διαθέτει επίσης δύο DDR4 υποδοχές για μνήμη, μία PCI Express 3.0 x16, τέσσερις SATA III, εσωτερική υποδοχή για δύο USB 3.0, καθώς και μία M.2 υποδοχή.

     

    Z170 Stinger

     

    Η Z170 FTW είναι μια τυπική ATX μητρική με τέσσερις υποδοχές DDR4 για μνήμη και τέσσερις υποδοχές PCI-Express 3.0 x16. Από αυτές τις τέσσερις μόνο η πρώτη είναι κανονική x16. Η δεύτερη είναι x8, η τρίτη x4 και η τελευταία x1. Υπάρχουν έξι υποδοχές SATA III και μία M.2 για αποθηκευτικά μέσα. Αν κάποιος κάνει χρήση της M.2 χάνει αυτόματα τις δύο SATA III. Η μητρική έχει επίσης το κύκλωμα του ήχου αποκομμένο από την υπόλοιπη μητρική για καλύτερη ποιότητα ήχου και λιγότερο θόρυβο.

     

    Z170 FTW

     

    Η κορυφαία μητρική εκ των τριών είναι η Z170 Classified. Η μητρική είναι κάπως μεγαλύτερη έναντι μιας στάνταρ ATX μητρικής και διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών. Διαθέτει βελτιωμένο κύκλωμα τροφοδοσίας του επεξεργαστή, σύστημα ψύξης με heat pipes, καθώς και ένα PLX lane-multiplier ολοκληρωμένο προσφέροντας σε κάθε μία από τις PCI Express 3.0 x16 τουλάχιστον 8 γραμμές. Η χρήση του PLX ολοκληρωμένου, δίνει την δυνατότητα σε κάποιον να στήσει σύστημα με Quad SLI και την Z170 Classified. Η μητρική διαθέτει επίσης USB 3.1, SATA Express, Creative Core3D ήχο, M.2 υποδοχή που υποστηρίζει διαφορετικού μήκους M.2 αποθηκευτικά μέσα(η χρήση της απενεργοποιεί δύο SATA III) καθώς και μια δεύτερη M.2 για αντίστοιχα αποθηκευτικά μέσα έως 42 χιλιοστών μήκους.

     

    Z170 Classified


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.