Jump to content



  • yanni
    yanni

    Πολλές εταιρίες προσφέρουν AM4 retention kits, κάποιες δωρεάν

    Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήταν σίγουρο το αν οι υπάρχουσες ψύκτρες για AM3+ sockets θα είναι συμβατές και με το νέο AM4 socket. Τελικά τα brackets διαφέρουν, οπότε θα χρειαστούν τα κατάλληλα retention kits προκειμένου ψύκτρες για τις AM3+ μητρικές να ταιριάξουν και στο AM4 socket.

     

    Κάποιες εταιρίες έσπευσαν να ανακοινώσουν ήδη retention kits μέσω ανακοινώσεων και μάλιστα να τα προσφέρουν αυτά δωρεάν.

     

    58767e78885f6-am4am3.jpg

     

    Έτσι έχουμε την Lepa να ανακοινώνει ότι θα διαθέσει δωρεάν retention kits για όλα τα συστήματα ψύξης της, με εξαίρεση το EXllusion240 [LPWEL240-HF]. Σε αντίστοιχη ανακοίνωση προχώρησε και η Enermax, με το μοντέλο που εξαιρείται εδώ να φέρει τον κωδικό Liqtech120X [ELC-LT120X-HP]. Δωρεάν upgrade kits θα διαθέσει και η be quiet!. Όπως αναφέρει η εταιρία, με τα νέα kits η τοποθέτηση των συστημάτων ψύξης, θα είναι πανομοιότυπη στην AM4 πλατφόρμα με την διαδικασία που ακολουθείτο και στα προηγούμενα sockets. Πάντως αρκετά μοντέλα της εταιρίας, όπως τα Pure Rock, Pure Rock Slim και Shadow Rock LP είναι συμβατά με το AM4 socket.

     

    Τέλος, η EK Water Blocks ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα ενός νέου mounting kit για το socket AM4. Σε αντίθεση όμως με τις προηγούμενες εταιρίες, αυτό δεν θα είναι δωρεάν για όλους. Ειδικότερα όσοι αγοράζουν από αυτή την εβδομάδα κάποιο EK-Supremacy water block, με εξαίρεση τα Elite και για X99 πλατφόρμα- θα τους προσφερθεί το upgrade kit δωρεάν. Το ίδιο kit θα προσφέρεται και σε liquid cooling bundles της εταιρίας. Αντίθετα όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους κάποιο Predator, θα χρειαστεί να πληρώσουν ένα μικρό ποσό. Η εταιρία  δημοσίευσε έναν οδηγό  για να βοηθήσει τους χρήστες να διαπιστώσουν αν διαθέτουν το αυθεντικό backplate ή το νεώτερο συμβατό με AM4, καθώς και οδηγίες για την περίπτωση που χρειαστεί να το αναβαθμίσουν.

     

    Πιθανόν και άλλες εταιρίες έχουν ανακοινώσει ή θα ανακοινώσουν αντίστοιχα kit αναβάθμισης. Αν βρείτε κάτι σχετικό, παρακαλώ αναφέρετέ το στα σχόλια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.