Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Πώς μια αναζήτηση στα παλιά παιχνίδια στην αποθήκη καταλήγει σε κέρδος $9000

    Όταν ο Scott Amos αποφάσισε να ξαναθυμηθεί τα παιδικά του χρόνια ψάχνοντας στη σοφίτα του σπιτιού του όπου ήταν αποθηκευμένα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που έπαιζε, ανακάλυψε "φλέβα χρυσού": Μια σφραγισμένη κόπια του παιχνιδιού "Kid Icarus" για το Nintendo Entertainment System (NES), μαζί με την απόδειξη από το 1988.

     

    Κανένας από την οικογένεια του  Amos δεν μπορούσε να θυμηθεί πώς το παιχνίδι βρέθηκε εκεί, ούτε γιατί ήταν σφραγισμένο. Πιθανόν να ήταν κάποιο χριστουγεννιάτικο δώρο που για άγνωστο λόγο δεν δόθηκε ποτέ, μια που η απόδειξη ανέγραφε ημερομηνία 8 Δεκεμβρίου 1988.

     

    "Ήταν αστείο, καθώς το είδα σφραγισμένο και φαντάστηκα ότι θα άξιζε περίπου 200 δολάρια", δήλωσε ο Scott Amos. Όταν όμως την επόμενη μέρα επικοινώνησε με κάποιους ειδικούς, κατάλαβε ότι το εύρημά του είχε πολύ μεγαλύτερη αξία, καθώς επρόκειτο για σπάνιο παιχνίδι και μάλιστα σφραγισμένο με τα διαπιστευτήρια αγοράς. 

     

    Πράγματι το αντίτυπο πουλήθηκε έναντι $9000 μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο και ο Amos δήλωσε ότι θα μοιραστεί το ποσό με την αδελφή του. Σκοπεύουν να το ξοδέψουν κάνοντας μια εξόρμηση στo Disney World σύντομα.

     

    66925_03_30-year-old-sealed-copy-kid-icarus-found-sold-9-000_full.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.