Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Πώς να βρείτε ποιο Chipset ενσωματώνει το iPhone 6s ή 6s Plus

    Για την κάλυψη της ισχυρής ζήτησης, η Apple υπέγραψε συμβόλαιο τόσο με τη Samsung όσο και με την TSMC για την παραγωγή του τσιπ Α9. Δεδομένου ότι οι εταιρείες χρησιμοποιούν διαφορετική διαδικασία κατασκευής, οι πρώτες δοκιμές έδειξαν μια μεγάλη διαφορά στην απόδοση ισχύος μεταξύ των τσιπ, και όλες είναι υπέρ του τσιπ της TSMC.

     

    Παρά το γεγονός ότι η Apple είπε ότι η διαφορά είναι στο 2-3%, το chipset Α9 που κατασκευάζεται από την TSMC διήρκεσε σχεδόν 2 ώρες περισσότερο από την Samsung-made έκδοση, που είναι μια τεράστια διαφορά. Φυσικά θέλετε την έκδοση TSMC και για να ανακαλύψετε ποια έκδοση έχετε, πηγαίνετε στην καρτέλα "System" και στην ενότητα Device και κοιτάξτε για το μοντέλο. Αν λέει N71mAP ή N66mAP, το τηλέφωνό σας χρησιμοποιεί το chipset TSMC Α9, αλλά αν λέει N71AP ή N66AP, αυτό είναι το Samsung-made chipset Α9.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.