Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ρεκόρ χωρητικότητας για δίσκο των 2,5'' και 7 χιλιοστών από την Seagate

    .
    Για να καταστεί αυτό δυνατό, οι μηχανικοί της Seagate χρησιμοποίησαν όλες τις τελευταίες τεχνολογίες που είχαν στην διάθεσή τους, καταφέρνοντας να δημιουργήσουν platters χωρητικότητας 1TB. Αν και δεν είναι ο πρώτος μηχανικός των 2,5'' με 7 χιλιοστά πάχος, είναι η πρώτη φορά που επιτυγχάνεται τόσο υψηλή χωρητικότητα σε αυτές τις διαστάσεις. Επιπλέον, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας, ο νέος αυτός δίσκος ζυγίζει μόλις 90 γραμμάρια, το οποίο αντιστοιχεί σε μείωση της τάξης του 25%. Είναι επίσης αθόρυβος στην λειτουργία του και προσφέρει αυξημένη αντοχή έναντι κραδασμών.

     

    Seagate Ultrathin HDD

     

    Η δημιουργία platters του 1TB, δίνει την δυνατότητα στην Seagate να κατασκευάσει ιδιαίτερα λεπτά μοντέλα μηχανικών δίσκων, ακόμα και με ένα μόνο platter του 1TB, για χρήση σε πολύ λεπτά laptops, με χαμηλό κόστος ανά GB και με τουλάχιστον τετραπλάσια χωρητικότητα έναντι ενός τυπικού SSD των 256GB. Η εταιρία εξετάζει επίσης και την δημιουργία αντίστοιχων hybrid μοντέλων.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.