Jump to content


  • yanni
    yanni

    Σε συζητήσεις PayPal και Amazon για να επιτρέπεται και αυτός ο τρόπος πληρωμής

    Από την στιγμή που PayPal και eBay έπαψαν να είναι η ίδια εταιρία, η PayPal απέκτησε την δυνατότητα να πηγαίνει σε ανταγωνιστές του eBay και να τους προτείνει να υιοθετήσουν το PayPal ως μία από τις μεθόδους πληρωμής τους. Μία από αυτές τις εταιρίες με τις οποίες είναι σε συζητήσεις η PayPal, είναι η Amazon.

     

    Την αποκάλυψη ότι PayPal και Amazon συζητούν ώστε η Amazon να επιτρέψει στους πελάτες της να πληρώνουν με PayPal, έκανε ο ίδιος ο διευθύνον σύμβουλος της Paypal, Dan Schulman, σε συνέντευξή του στο Bloomberg. Η PayPal αριθμεί 197 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες στην πλατφόρμα της, με μέσο όρο 31 συναλλαγές ανά λογαριασμό για τους τελευταίους 12 μήνες.

     

    Σύμφωνα με τον Schulman, είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε μεγάλο έμπορο λιανικής να μην επιθυμεί το PayPal ως μέθοδο πληρωμής. Πολλοί από τους χρήστες της PayPal, δεν επιθυμούν να δίνουν τα στοιχεία της κάρτας τους σε κάθε μαγαζί στο οποίο ενδεχομένως πραγματοποιούν αγορές, οπότε μια συμφωνία μεταξύ Amazon και PayPal θα μπορούσε να έχει θετικές επιπτώσεις και για την ίδια την Amazon. Το μόνο που θα οδηγούσε την Amazon να συνεχίσει να απορρίπτει τυχόν συνεργασία με την PayPal, είναι η επιθυμία της Amazon να δημιουργήσει την δική της ανταγωνιστική υπηρεσία πληρωμών. Ήδη η Amazon επιτρέπει σε καταναλωτές να χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους στην Amazon για την αγορά προϊόντων από άλλους λιανεμπόρους.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.