Jump to content


  • yanni
    yanni

    Σημαντική μείωση της τιμής για την R9 Nano από την AMD

    .
    Η AMD επισήμως με ανακοίνωσή της στον τύπο σήμερα, ρίχνει την τιμή της R9 Nano στα $499. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη μείωση τιμής κάρτας με πυρήνα Fiji από την AMD, με τις τιμές των καρτών της AMD πάντως να έχουν υποστεί μια ανεπίσημη μείωση της τάξης των $50 στην Αμερικάνικη αγορά. Έτσι μετά και την επίσημη αυτή μείωση τιμής, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, θα μπορεί κάποιος να βρει και να αγοράσει μια R9 Fury ή μια R9 Nano με $499, ενώ με $599 θα μπορεί να αποκτήσει μια R9 Fury X.

     

    Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η AMD θα προχωρήσει και σε άλλες μειώσεις τιμών ή αν θα περιοριστεί στην R9 Nano. Και βέβαια μένει να δούμε πότε η μείωση αυτή θα φανεί και στην Ελληνική αγορά. Περισσότερα για την R9 Nano μπορείτε να διαβάσετε εδώ: Η AMD ανακοινώνει και επίσημα την Radeon R9 Nano

     


    AMD Radeon R9 Fury Nano


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.