Jump to content



  • yanni
    yanni

    Σημαντική μείωση τιμής για το Raspberry Pi Model B+

    .
    Σύμφωνα με τον Eben Upton, βελτιστοποιήσεις στην παραγωγή των Raspberry, οι οποίες επέτρεψαν στο νέο Raspberry Pi 2 να διατεθεί στην τιμή των $35, έχουν ως αποτέλεσμα και το φτηνότερο κόστος παραγωγής του Model B+. Αυτό τους επιτρέπει την σημαντική μείωση της τιμής διάθεσής του, από τα $35 στα $25. Μετά από αυτή την μείωση τιμής, οι επιλογές που έχει κάποιος που ενδιαφέρεται για ένα Raspberry, είναι το Model A+ στα $20, το Model B+ στα $25 και το Raspberry Pi 2 στα $35. Πάντως η νέα τιμή ενδεχομένως να μην εμφανιστεί άμεσα στις σελίδες των συνεργατών που διανέμουν τα Raspberry Pi, οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται για το Model B+, ίσως να χρειαστεί να περιμένει λίγο καιρό ακόμα.

     

    Raspberry Pi Model B+

     

    Η ανακοίνωση της μείωσης της τιμής του Model B+ έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη εκστρατείας στο Kickstarter της Next Thing Co. για το δικό της ανταγωνιστικό C.H.I.P., το οποίο θα κοστολογείται προς $9. Η Next Thing Co. έχει ήδη καταφέρει να μαζέψει κοντά στο 1,3 εκατομμύρια δολάρια για το C.H.I.P., όταν ο αρχικός στόχος ήταν τα 50 χιλιάδες. Δεν είναι λίγοι λοιπόν αυτοί που θεωρούν ότι η μείωση της τιμής του Model B+ είναι αποτέλεσμα του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος για το C.H.I.P.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.