Jump to content



  • yanni
    yanni

    Στα 3.0GHz θα φτάνει η συχνότητα λειτουργίας του Kirin 970 της Huawei

    Η Huawei σχεδιάζει εδώ και καιρό δικά της SoCs, την σειρά Kirin, με το Kirin 960 να βρίσκεται στα Mate 9 και Mate 9 Pro. Ο διάδοχός του, το Kirin 970, θα κατασκευάζεται στα 10nm και η συχνότητα λειτουργίας των υψηλής ταχύτητας πυρήνων του θα φτάνει έως και τα 3.0GHz.

     

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, το Kirin 970 θα διαθέτει συνολικά οκτώ πυρήνες, τέσσερις ARM Cortex A73 και τέσσερις ARM Cortex A53. Η συχνότητα λειτουργίας των A73 θα φτάνει τα 3.0GHz, ενώ οι A53 θα παίζουν σε χαμηλότερες συχνότητες και θα αξιοποιούνται όταν η συσκευή δεν θα απαιτεί υψηλή υπολογιστική ισχύ, αλλά μέγιστη αυτονομία. Παρόλο την υψηλή συχνότητα λειτουργίας, το Kirin 970 αναμένεται να προσφέρει κορυφαία ενεργειακή απόδοση, χάρη στην μέθοδο κατασκευής των 10nm της TSMC.

     

    kirin-970-details.jpg

     

    Το Kirin 970 αναμένεται να το δούμε στο Huawei Mate 10, εντός της χρονιάς.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.