Jump to content



  • yanni
    yanni

    Στην αγορά των SSDs εισέρχεται η Zotac

    .
    Όπως είναι φανερό και από το όνομα του νέου SSD, η χωρητικότητά του είναι 120GB. Πρόκειται για έναν τυπικό SATA III SSD των 2,5'' με 7 χιλιοστά πάχος. Διαθέτει 32MB DRAM cache και οι ταχύτητές του σε ανάγνωση και εγγραφή είναι αντίστοιχα 521MB/sec και 170ΜΒ/sec.

     

    Η Zotac δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για τον controller ή την NAND που χρησιμοποιεί, αλλά είναι φανερό ότι η πρώτη κίνηση της εταιρίας στην αγορά είναι μάλλον χαμηλών τόνων, αποφεύγοντας να προσπαθήσει να ανταγωνιστεί με τα κορυφαία μοντέλα της αγοράς. Πιθανολογείται ότι η Zotac αρχικά στοχεύει στην αγορά της Κίνας με το Zotac Speed 120. Ίσως να προσπαθεί να αποκτήσει εμπειρία στους SSDs ξεκινώντας από μια αγορά η οποία είναι πιο ανεκτική σε προϊόντα μέτριων επιδόσεων.

     

    Zotac Speed 120  2


    Zotac Speed 120 crystaldiskmark

     

    Μένει να δούμε αν μελλοντικά η εταιρία θα αυξήσει τον αριθμό των μοντέλων της στην αγορά και αν θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί και αυτά που ανήκουν στην υψηλή κατηγορία επιδόσεων.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.