Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Σύμφωνα με τη Διευθύνοντα Σύμβουλο της AMD, Dr. Lisa Su, οι ελλείψεις σε chip θα αμβλυνθούν το επόμενο έτος

    Επιτέλους, μαθαίνουμε κάποια καλά νέα σχετικά με τις ελλείψεις σε chip που αποτελούν αυτή τη στιγμή παγκόσμιο πρόβλημα: Η CEO της AMD, Dr. Lisa Su, φέρνει την ελπίδα, καθώς δηλώνει ότι η τρέχουσα κατάσταση έλλειψης chip μπορεί να βελτιωθεί τους επόμενους 18 έως 24 μήνες, σύμφωνα με ένα νέο άρθρο στο CNBC. Η Dr. Lisa Su περιμένει ότι οι νέες παραγωγικές μονάδες που κατασκευάζονται θα συνδράμουν στην εξισορρόπηση των προβλημάτων, αν και δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες. Πιθανόν η Dr. Su να αναφέρεται στην TSMC για την περίπτωση της AMD.

     

    Μεταξύ άλλων η CEO της AMD αναφέρει: "Πάντα περνούσαμε κύκλους σκαμπανεβάσματος, όπου η ζήτηση έχει υπερβεί την προσφορά ή αντίστροφα. Αυτή η συγκυρία είναι διαφορετική. Η πανδημία μόλις ανέβασε τη ζήτηση σε νέο επίπεδο». Αυτό βέβαια δεν είναι, πλέον, είδηση, αλλά φαίνεται ότι η ζήτηση για υπολογιστές έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της και βρισκόμαστε τώρα μπροστά σε μια πιθανή πτώση των πωλήσεων το επόμενο έτος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ζήτηση για τα τσιπ θα μειωθεί. Η Dr. Lisa Su αναμένει επίσης περαιτέρω εδραίωση της AMD στον κλάδο, ο οποίος έχει τα θετικά και τα αρνητικά του, αλλά η άποψή της είναι ότι "αν θέλετε να κάνετε κάτι πολύ μεγάλο για τη βιομηχανία, ξέρετε, η κλίμακα είναι σημαντική". Η AMD σαφώς το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τις περισσότερες εταιρείες, αφού κατάφεραν, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, από το χείλος της χρεοκοπίας να σκαρφαλώσουν στο υψηλό σημείο που βρίσκονται σήμερα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.